Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πρόσληψη χειριστή μηχανημάτων στο δήμο Τρικκαίων


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιούλιος, 2018 - 15:45 | Στην Κατηγορία:

Θέση εργασίας για χειριστή μηχανημάτων

Ο Δήμος Τρικκαίων ύστερα από την υπ’ αριθ. 462/2018 Α.Δ.Σ.(ΑΔΑ:7854ΩΗ9-ΙΦΡ), και την αριθμ. πρωτ. 1892/102349/10.07.2018 (ΑΔΑ:ΩΘΧ2ΟΡ10-ΙΝΗ) απόφαση Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοικήσεως Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου, για την αντιμετώπιση εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών κάλυψης δράσεων πυρασφάλειας (πυροπροστασίας) και συγκεκριμένα:

Χειριστής Πολυμηχανήματος UNIMOG [Άδεια Χειριστή (Οδηγού) Γεωργικού Μηχανήματος Τύπου Α΄ και Άδεια Χειριστού: Α΄ ΟΜΑΔΑΣ – 4 ης ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 4.8]

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών, υπολογιζόμενες ημερολογιακά, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος και συγκεκριμένα από 11/07/2018 μέχρι και 16/07/2018, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία του Δήμου Τρικκαίων, Τμήμα Προσωπικού & Οργάνωσης (Δ/νση: Ασκληπιού 18, τηλ: 2431351182). Αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Βαβίτσας Χρήστος.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

23 Προσλήψεις στο Δήμο Ζωγράφου - Η Προκήρυξη

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τις νέες προσλήψεις

20 Εποχικές προσλήψεις στο Δήµο Καµένων Βούρλων

Θέσεις εργασίας για εποχικούς εργάτες

Εποχικές προσλήψεις στο δήμο κεντρικών Τζουμέρκων

Θέσεις εργασίας για εποχικούς υπαλλήλους