Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προγράμματα μετεκπαίδευσης για 1.075 εργαζομένους στον τουρισμό- Ποια η διαδικασία


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιούλιος, 2018 - 13:12 | Στην Κατηγορία:

Από το Υπ. Τουρισμού 

«Προκήρυξη για την εισαγωγή 1.075 μετεκπαιδευομένων στα Τμήματα Μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Προγράμματα/δράσεις κατάρτισης-μετεκπαίδευσης εργαζομένων και πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών στον τουριστικό τομέα με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών» με κωδ. 2017ΣΕ01100000, για την εκπαιδευτική περίοδο 2018-2019».

Οι θέσεις καλύπτονται σε ποσοστό 20% από πρόσκαιρα άνεργους.

Τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν στις εξής πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Βόλο, Ιωάννινα, Πύργο, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Ρόδο, Χίο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Τα 44 τμήματα, διάρκειας 380 ωρών το καθένα, αφορούν στις εξής ειδικότητες: υπηρεσία υποδοχής, μαγειρική τέχνη, επισιτισμός, ζαχαροπλαστική τέχνη και οροφοκομία. Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ξεκινά τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018, με τη διαδικασία της ταχυμεταφοράς, της συστημένης επιστολής ή επιτόπια (αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου) όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 9π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. στις κατά τόπου γραμματείες των εκπαιδευτικών μονάδων του Υπουργείου Τουρισμού:

· IEKAναβύσσου (αιτήσεις για Αθήνα και Χίο)

· ΙΕΚ Θεσσαλονίκης (αιτήσεις για Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Βόλο)

· ΙΕΚ Ρόδου (αιτήσεις για Ρόδο)

· ΙΕΚ Κέρκυρας ( αιτήσεις για Κέρκυρα και Ιωάννινα)

· ΙΕΚ Πελοποννήσου (αιτήσεις για Πύργο και Καλαμάτα)

· ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης (αιτήσεις για Αλεξανδρούπολη)

· ΑΣΤΕΚ Αγίου Νικολάου Κρήτης (αιτήσεις για Άγιο Νικόλαο και Χανιά)

Η διαδικασία της επιλογής θα γίνει βάσει συστήματος μοριοδότησης. Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις εισαγωγής, και τα σχετικά δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι, έχουν αναρτηθεί:

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και ποδηλάτων λόγω... τουριστών!

Περιβαλλοντικές οργανώσεις κρούουν ήδη τον κώδωνα του κινδύνου: «Οι τουρίστες προκαλούν κυκλοφοριακό χάος που με τη σειρά του επιβαρύνει τον αέρα και τα ύδατα. Οι ιδιώτες επενδυτές φυσικά και δεν ενδιαφέρονται γι΄ αυτό»

Η Airbnb ξεσπιτώνει τους μόνιμους κατοίκους της Αθήνας

Σε δυσθεώρητα επίπεδα οι τιμές των ακινήτων

Ξένες παραγωγές προβάλλουν την Ελλάδα στο εξωτερικό

Παραγωγές από Ιαπωνία, Ολλανδία και Ρωσία