Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ορισμός Προϊσταμένων των Γραφείων του Ι.Ε.Π.


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος, 2017 - 13:58 | Στην Κατηγορία:

ΙΕΠ

Σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Τσόχα 36 Αθήνα, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμου Κουζέλη. Παρόντες: Στη συνεδρίαση παρευρίσκονται μετά από πρόσκληση, ο Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Π. κ. Παύλος Χαραμής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη, Γεωργία Φέρμελη και Κρυσταλλία Χαλκιά- Θεοδωρίδου. 

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο έγγραφο

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

IEΠ: Μονάδα Τεχνικής Εκπαίδευσης. Πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων για κατάθεση αίτησης απόσπασης

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, προκειμένου να καλύψει ανάγκες στελέχωσης της Επιστημονικής Μονάδας Τεχνικής Εκπαίδευσης, προσκαλεί εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που διαθέτουν αξιόλογη διδακτική εμπειρία στην ΕπαγγελματικήΕκπαίδευση να καταθέσουν αίτηση απόσπασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ. Τονίζεται ότι η σχετική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι 7/6/2017 και ώρα 14:00.