Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μόνιμες προσλήψεις στην Βουλή μέσω ΑΣΕΠ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοέμβριος, 2017 - 17:09 | Στην Κατηγορία:

Νέες προσλήψεις 22 υπαλλήλων στην επόμενη τριετία με σύμβαση αορίστου χρόνου θα πραγματοποιηθούν στην Βουλή καθώς όπως δήλωσε ο Νίκος Βούτσης στη συζήτηση για τα οικονομικά της Βουλής για το 2018, οι προσλήψεις θα προκύψουν από τον κανόνα 1 προς 4 ή 5.
 

Ο πρόεδρος της Βουλής έκανε απολογισμό του έργου που προσφέρουν οι υπάλληλοι τονίζοντας πως  έχει αξιοποιηθεί πλήρως το δυναμικό των συμβασιούχων που δεν αποχώρησε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων προσλήψεων για συμβάσεις έργου σε υπηρεσίες όπως το αρχείο της Βουλής μετά την ανακάλυψη σημαντικών εγγράφων, ή σε άλλες επιστημονικές και μη υπηρεσίες, προκειμένου να βοηθηθεί και να εκσυγχρονιστεί η λειτουργία της.

Σημειώνεται ότι φέτος ο προϋπολογισμός της Βουλής είναι οριακά αυξημένος κατά 0,75% που αντιστοιχεί σε ένα εκ. ευρώ , γεγονός που σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση οφείλεται στην «πλήρη εφαρμογή του νόμου για την εργοδοτική εισφορά υπέρ του ΕΦΚΑ των βουλευτών, και από τον διπλασιασμό του ποσοστού της εργοδοτικής εισφοράς για τον ΕΦΚΑ βουλευτών και υπαλλήλων για το έτος 2018», όπως είπε ο κ. Βούτσης.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα