Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δωρεάν αξιολόγηση του βιογραφικού σου από επιστήμονες του ΕΚΠΑ στην Τεχνόπολη - Φτιάξτο σωστά


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιούνιος, 2017 - 14:21 | Στην Κατηγορία:

Βιογραφικό

Δωρεάν Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Εξειδικευμένοι επιστήμονες Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού, απόφοιτοι του ΠΜΣ Επαγγελματική Συμβουλευτική & Προσανατολισμός του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με το Εργαστήριο  Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής θα προσφέρουν υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού σε νέους, πτυχιούχους και ενήλικες στο Spoudase 2017στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ.

1. Συνεδρία επαγγελματικής συμβουλευτικής (διάρκειας μιας ώρας), η οποία περιλαμβάνει:
α. συνέντευξη και συμπλήρωση εξειδικευμένων ψυχομετρικών εργαλείων/ τεστ ειδικά προσαρμοσμένων στον ελληνικό πληθυσμό που αξιολογούν: 
•    την ετοιμότητα του ατόμου να λαμβάνει επαγγελματικές αποφάσεις, 
•    την ικανότητά του να σχεδιάζει τη σταδιοδρομία του, 
•    τις εργασιακές του αξίες.

β. συζήτηση επί των αποτελεσμάτων της διαδικασίας. Επίδοση γραπτής έκθεσης αναφοράς.

CV Corner  - Συμβουλές για το Βιογραφικό

Οι ίδιοι εξειδικευμένοι σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα προσφέρουν συμβουλές για το Βιογραφικό και την σωστή του συγκρότησή του

Παράλληλα θα πραγματοποιήσουν κεντρικο workshop στην αίθουσα "Αεροφυλάκιο" (Κτίριο του 9,84) στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 25 Ιουνίου τε τίτλο "Διαβατήριο για την σταδιοδρομία μου: Αποκωδικοποιώντας τα μυστικά του Βιογραφικού και της Συνοδευτικής Επιστολής."

Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ

Οι επισκέπτες του Spoudase 2017  θα έχουν την δυνατότητα και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ να συμμετέχουν σε  ΔΩΡΕΑΝ συνεδρίες ατομικής συμβουλευτικής με  επίδοση ψυχομετρικών εργαλείων επαγγελματικής ανάπτυξης και δεξιοτήτων σχεδιασμού σταδιοδρομίας, ειδικά προσαρμοσμένων στον ελληνικό πληθυσμό. Στους συμμετέχοντες παρέχεται ατομική έκθεση αξιολόγησης με την σφραγίδα του Εργαστηρίου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής «Μιχάλης Κασσωτάκης» του ΕΚΠΑ. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΔΩ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ EVENT TOY FB


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

13 Προσλήψεις προσωπικού στο δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Θέσεις εργασίας για προσωπικό σε γηροκομείο

20 Προσλήψεις εργατών και οδηγών στο δήμο Παπάγου-Χολαργού

Θέσεις εργασίας για εργάτες και οδηγούς

Προσλήψεις εργατών στο δήμο Πωγωνίου

Θέσεις εργασίας για εργάτες πρασίνου