το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δήμο Θεσσαλονίκης: Προσλήψεις 514 μονίμων εργαζομένων στην καθαριότητα


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος, 2018 - 15:37 | Στην Κατηγορία:

Ερχονται νέες προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης 

Στην πρόσληψη 514 μονίμων εργαζομένων στην καθαριότητα, θα προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του δήμου, Θωμάς Ψαρράς, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Ψαρράς τόνισε ότι η σχετική προκήρυξη του υπουργείου έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και έχει τοιχοκολληθεί και στο δημαρχείο ενώ υπογράμμισε ότι «οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στην κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου και στην κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης από τις 8 Μαρτίου έως τις 23 Μαρτίου».

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης διευκρίνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι, «πρώτα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, μετά πρέπει να την εκτυπώσουν, να την υπογράψουν και μαζί με όλα τα συνημμένα δικαιολογητικά που απαιτούνται να τα στείλουν στην διεύθυνση του ΑΣΕΠ ταχυδρομικά όπως ορίζει η προκήρυξη».

Ο κ. Ψαρράς είπε ότι θα προκηρυχθούν από τον ΟΑΕΔ άλλες 41 θέσεις για κάποιες ειδικές κατηγορίες όπως ανάπηροι πολέμου, εθνικής αντίστασης και πρόσθεσε ότι «όποιος δεν διαθέτει υπολογιστή μπορεί να προσέλθει στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, να δει την προκήρυξη και να υποβάλει την αίτηση».

Όσον αφορά στα δικαιολογητικά ο ίδιος είπε ότι «είναι η βεβαίωση ανεργίας, το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βεβαιώσεις ενσήμων, φωτοαντίγραφο ταυτότητας, ένα παράβολο τριών ευρώ και άλλα, για τα οποία μπορούν να ενημερωθούν οι πολίτες από την ιστοσελίδα του δήμου».

Ο κ. Ψαρράς ανέφερε ότι πολλοί ενδιαφερόμενοι στο παρελθόν έκαναν αίτηση με απολυτήριο λυκείου παρόλο που είχαν πτυχία πανεπιστημίου και το φαινόμενο αναμένεται να επαναληφθεί, λόγω του υψηλού ποσοστού ανεργίας που σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη!

Συνδιοργάνωση του κεντρικού δήμου με εταιρία παραγωγής θεαμάτων

Όλοι αθώοι για τις «ειδικές εντολές» επί δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου

Εκτός από τον τότε δήμαρχο, στο εδώλιο κάθισαν ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Αναστάσιος Γερογιάννης και πέντε υπάλληλοι του δήμου

«Σχολικές επιδόσεις και οικογενειακή ζωή» - Διάλεξη στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης, ώρα 18:00

Ο Μπουτάρης ξαναχτυπά: "Ημουν σταρ και όντας σταρ ανέβασα τον Δήμο"!

Η απάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης σε αντιπαράθεση με τον Σταύρο Καλαφάτη