Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΔΕΗ: Προσλήψεις στο Νομό Κοζάνης


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος, 2017 - 13:27 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

 • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού – Τεχνίτες Αυτοματισμών & Οργάνων (ημερήσιοι) 3
 • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών (βάρδια) 2
 • ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ & Αεριοστροβίλων (βάρδια) 2
 • ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσων και Εξοπλισμού – Τεχνίτες Ορυχείων (βάρδια) 10
 • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών (βάρδια στο σύστημα λιγνίτη)           9
 • ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ & Αεριοστροβίλων (βάρδια στο σύστημα λιγνίτη) 18
 • ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ & Αεριοστροβίλων (ημερήσιοι)  9
 • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών (ημερήσιοι) 3
 • ΔΕ Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Έργων (Προωθητήρων & Φορτωτών)      1
 • ΔΕ Οδηγοί Λεωφορείου (βάρδια) Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου        2
 • ΔΕ Χειριστές Μηχ/των Τεχνιτών Έργων Σάρωθρα (Σκούπα)           1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ/ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΗΣ/ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ.Θ 1350, Τ.Κ. 50100 -ΚΟΖΑΝΗ, υπόψη αρμοδίων υπαλλήλων κας ΜΑΚΕΔΟΝΑ Δέσποινας 24610-54305 ή κας ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Αλεξάνδρας 24610-54265.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Κοζάνης, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά νόμο. εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 4/2017 για τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου
Παράρτημα

Αρμόδιοι Υπάλληλοι:
Δέσποινα Μακεδόνα – τηλ. 24610 54305,
Αλέκα Κουντουρά – τηλ. 24610 54265


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Επενδύσεις σε Βαλκάνια και Ελλάδα

Επενδύσεις στις γείτονες χώρες επιδιώκει η ΔΕΗ Ανανεώσιμες

ΔΕΗ: Εκπτώσεις 35% και 70% στους λογαριασμούς - Κάντε αίτηση

Για εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος έκανε λόγο ο Γ. Σταθάκης.Δείτε ποιοι δικαιούνται τη μείωση στα τιμολόγια.Πότε πρέπει να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι

Ηράκλειο: Έκοψαν το ρεύμα σε μητέρα με τέσσερα παιδιά

Τι λέει η ίδια για τα παγωμένα Χριστούγεννα που περνά

ΔΕΗ: Νέες εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος - Δείτε αν τη δικαιούστε

Σημαντικές εκπτώσεις στις χρεώσεις των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) για την ημερήσια κατανάλωση ρεύματος και αυξομειώσεις στις αντίστοιχες χρεώσεις για τη νυχτερινή κατανάλωση ισχύουν από 1η Ιανουαρίου 2018 με την τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που κατατέθηκε την Τρίτη (19/12/2017) στη Βουλή.