Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΑΣΕΠ: Οριστικά αποτελέσματα προκήρυξης για τις προσλήψεις στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος, 2018 - 09:20 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ

Γνωστοποιείται ότι με την υπ΄ αριθμ.1024/07.09.2018 Απόφαση του 3ου  Τμήματος Διακοπών του ΑΣΕΠ οριστικοποιήθηκε ο πίνακας υποψηφίων, για τους οποίους διαπιστώνεται έλλειψη τυπικών προσόντων προς πλήρωση τριών (3) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας πέντε ετών, στο γνωστικό αντικείμενο “Αναλογιστών” [κωδικός θέσης: 10004] στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή. 

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι  αποκλειόμενοι  υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Ο πίνακας αποκλειομένων μπορεί να αναζητηθεί στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Με την παραπάνω απόφαση εξετάσθηκε μία (1) ένσταση, η οποία υποβλήθηκε κατά του αναρτηθέντος πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους,  και δεν έγινε δεκτή.

Η διαδικασία αξιολόγησης από την Επιτροπή Επιλογής θα συνεχιστεί, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη (5Ε/2017 – ΦΕΚ.45/τ. Α.Σ.Ε.Π./29.12.2017).


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα