Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

43 Προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Παύλου Μελά - Η Προκήρυξη


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 7 Αύγουστος, 2018 - 12:42 | Στην Κατηγορία:

Θέσεις εργασίας για καλλιτεχνικό προσωπικό

Kάλυψη των σαράντα τριών (43) θέσεων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (Ι∆ΟΧ), εννεάµηνης (9) και οκτάµηνης (8) διάρκειας.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη πρόσληψης στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Παύλου Μελά (www.pavlosmelas.gr) ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» (∆/νση: Λαγκαδά 293, 1ος όροφος, τηλ. 2310 662-944, 642-405) καθηµερινά κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 9:00 π.µ. έως 14:00 µ.µ. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγµατοποιηθεί µέσα σε προθεσµία δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από την εποµένη εργάσιµη της ηµεροµηνίας δηµοσίευσης περίληψης της παρούσας σε µία ηµερήσια εφηµερίδα του Νοµού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της επιχείρησης καθηµερινά κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 9:00 π.µ. έως 14:00 µ.µ.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Να γιατί κάτι υπέροχοι εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες κάνουν συναυλία αλληλεγγύης για το Γηροκομείο Αθηνών

Η συλλογικότητα καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών: Δίκτυο Τέχνης και δράσης (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια) σας προσκαλούν στην συναυλία αλληλεγγύης που θα γίνει με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Γηροκομείου Αθηνών.

Δωρεάν Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πολλούς καλλιτέχνες

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για  Μουσικούς, Ηθοποιούς, Φωτογράφους; Επιμελητές εκθέσεων; Εικαστικούς

Όταν οι μεγάλοι ζωγράφοι εμπνέονται από τα ζώα [pics]

Τα ζώα και η φύση ανέκαθεν αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για την ανθρώπινη δημιουργία