Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

3 προσλήψεις στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων "Διόφαντος"


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος, 2017 - 13:37 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: «Υποστήριξη των ΕΛ/ΛΑΚ ΣΕΠΕΗΥ» που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου.

Θέση 1-2
Απαραίτητα προσόντα:
- Δίπλωμα ή Πτυχίο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου Πανεπιστημίου στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών / Πληροφορικής – Εκπαιδευτικός ΠΕ19
- Μεταπτυχιακός τίτλος σχετικός με την Πληροφορική ή την Εκπαίδευση.
- Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο C2) .
- Τριετή τουλάχιστον εμπειρία Υπεύθυνου Σχολικού Εργαστηρίου Πληροφορικής και εφαρμογών ΗΥ (ΣΕΠΕΗΥ) ή Υπευθύνου ΚΕΠΛΗΝΕΤ.
- Τριετή τουλάχιστον εμπειρία σε χρήση και υποστήριξη (ΣΕΠΕΗΥ) με Ubuntu/LTSP

Θέση 3
- Απολυτήριο Λυκείου
- Καλή Γνώση Αγγλικής (επιπέδου Β2)
- Διετή εμπειρία συμμετοχής σε Projects ΕΛ/ΛΑΚ καθώς και σε κοινότητες Linux και ειδικότερα για την ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης τάξης όπως epoptes και schscripts.
- Διετή εμπειρία εργαλείων ΕΛ/ΛΑΚ (bazaar, Launchpad) για την ανάπτυξη / εξέλιξη εφαρμογών σε γλώσσα προγραμματισμού python, σε περιβάλλον GTK και debian linux
- Διετή εμπειρία στην τεχνική υποστήριξη λύσεων ΕΛ/ΛΑΚ – LTSP στην εκπαίδευση

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή προτάσεων και άλλες διαδικαστικές διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Αδαμοπούλου Αγγελική, e-mail: [email protected].

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα