το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

3 προσλήψεις στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017 - 13:22 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

ο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου με δ.τ. «Φίλιππος Καβουνίδης» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, με δ.τ. «Φίλιππος Καβουνίδης», που εδρεύει στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου Ν. Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

3 ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών – Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, με δ.τ. «Φίλιππος Καβουνίδης», Λ.Δημοκρατίας 8, Τ.Κ. 19009, Ραφήνα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση του νομικού προσώπου, υπόψη κας Καπριγιάννη Ευγενίας (τηλ. επικοινωνίας: 2294075555)

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προσλήψεις 400 ατόμων στην καπνοβιομηχανία Παπαστράτος

Θέσεις εργασίας για 400 άτομα στην καπνοβιομηχανία Παπαστράτος

1.517 Προσλήψεις σε δήμους και μουσεία

Θέσεις εργασίας για 1.517 εποχικούς σε δήμους και μουσεία

Νέες αλλαγές στο σύστημα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων

Τροποποίηση στο σύστημα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων

Προσλήψεις 200 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών

200 Θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών