Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

3 Ερευνητές Γ' Βαθμίδας στο ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτώβριος, 2017 - 16:14 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Καταληκτική Ημερομηνία: Πέμπτη, Νοέμβριος 30, 2017

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε), Ν.Π.∆.∆. εποπτευόμενο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προκηρύσσει:

- Μια (1) θέση Ερευνητή βαθμίδας Γ ́ για το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων, με γνωστικό αντικείμενο «Αλιευτική οικολογία και οικολογικά μοντέλα».
- Μια (1) θέση Ερευνητή βαθμίδας Γ ́ για το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών, με γνωστικό αντικείμενο «Βιοπληροφορική, με έμφαση στην ανάλυση δεδομένων γονιδιωματικής στους τομείς της εφαρμοσμένης θαλάσσιας βιολογίας και βιοποικιλότητας».
- Μια (1) θέση Ερευνητή βαθμίδας Γ ́ για το Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας, με γνωστικό αντικείμενο «Θαλάσσια Χημεία – Κύκλος του άνθρακα»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσωπικού της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικού του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών στο τηλέφωνο 22910-76350 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ερευνητές ανακάλυψαν 91 άγνωστα ηφαίστεια στην Ανταρκτική

Συνολικά 91 μεγάλα ηφαίστεια, με ύψος από περίπου 100 έως 3.850 μέτρα, που ήταν άγνωστα μέχρι στιγμής, ανακάλυψαν ερευνητές, μετά από ιδέα ενός τριτοετούς φοιτητή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Στην αρχαία Εγνατία Οδό θα βαδίσουν Ιταλοί ερευνητές!

Διαδρομή πολιτισμού από το Δυρράχιο ως την Κωνσταντινούπολη

Ερευνητές κατασκεύασαν κινητό χωρίς μπαταρία - Χρησιμοποιεί ραδιοσήματα και το φως του περιβάλλοντος

Επιστήμονες στις ΗΠΑ παρουσίασαν το πρώτο κινητό τηλέφωνο, το οποίο καταναλώνει τόση λίγη ενέργεια που δεν χρειάζεται μπαταρία.