Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

3 Ερευνητές Γ' Βαθμίδας στο ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτώβριος, 2017 - 16:14 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Καταληκτική Ημερομηνία: Πέμπτη, Νοέμβριος 30, 2017

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε), Ν.Π.∆.∆. εποπτευόμενο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προκηρύσσει:

- Μια (1) θέση Ερευνητή βαθμίδας Γ ́ για το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων, με γνωστικό αντικείμενο «Αλιευτική οικολογία και οικολογικά μοντέλα».
- Μια (1) θέση Ερευνητή βαθμίδας Γ ́ για το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών, με γνωστικό αντικείμενο «Βιοπληροφορική, με έμφαση στην ανάλυση δεδομένων γονιδιωματικής στους τομείς της εφαρμοσμένης θαλάσσιας βιολογίας και βιοποικιλότητας».
- Μια (1) θέση Ερευνητή βαθμίδας Γ ́ για το Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας, με γνωστικό αντικείμενο «Θαλάσσια Χημεία – Κύκλος του άνθρακα»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσωπικού της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικού του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών στο τηλέφωνο 22910-76350 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

6 Προσλήψεις στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Θέσεις εργασίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

7 Προσλήψεις επιστημόνων στο ΑΠΘ

Θέσεις εργασίας στο ΑΠΘ

Πρόσληψη ερευνητή στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Θέση εργασίας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών