το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

3 Ερευνητές Γ' Βαθμίδας στο ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτώβριος, 2017 - 16:14 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Καταληκτική Ημερομηνία: Πέμπτη, Νοέμβριος 30, 2017

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε), Ν.Π.∆.∆. εποπτευόμενο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προκηρύσσει:

- Μια (1) θέση Ερευνητή βαθμίδας Γ ́ για το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων, με γνωστικό αντικείμενο «Αλιευτική οικολογία και οικολογικά μοντέλα».
- Μια (1) θέση Ερευνητή βαθμίδας Γ ́ για το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών, με γνωστικό αντικείμενο «Βιοπληροφορική, με έμφαση στην ανάλυση δεδομένων γονιδιωματικής στους τομείς της εφαρμοσμένης θαλάσσιας βιολογίας και βιοποικιλότητας».
- Μια (1) θέση Ερευνητή βαθμίδας Γ ́ για το Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας, με γνωστικό αντικείμενο «Θαλάσσια Χημεία – Κύκλος του άνθρακα»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσωπικού της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικού του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών στο τηλέφωνο 22910-76350 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Θέσεις εργασίας για υποψήφιους διδάκτορες, μεταδιδάκτορες, και ερευνητές στο ΑΠΘ

Συμβάσεις εργασίας Υποψηφίων Διδακτόρων, Μεταδιδακτόρων και Ερευνητών, Τμήμα Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ακόμη τρεις Έλληνες ερευνητές χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας

Ακόμη δύο Έλληνες ερευνητές είχαν λάβει χρηματοδότηση κατά τους δύο προηγούμενους γύρους αιτήσεων