Thumbnail
Εύρεση εργασίας 

Οι πρώτες 1.660 προσλήψεις θα καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό από τους κυλιόμενους πίνακες του ΑΣΕΠ

Οι 1.200 θέσεις θα αφορούν 800 νοσηλευτές, 345 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων, 40 Διασώστες και 15 άτομα στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών 

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ θα φτάσει μέσα στον Αύγουστο το νέο αίτημα του υπουργείου Υγείας για 1.660 νέες μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, ενώ εγκρίθηκε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) για άλλες 1.200 θέσεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες 1.660 θέσεις θα καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό από τους κυλιόμενους πίνακες του ΑΣΕΠ, ενώ για τις ειδικότητες που δεν περιλαμβάνονταν στις προηγούμενες προκηρύξεις της Υγείας (4Κ και 5Κ) θα γίνει νέος διαγωνισμός προκειμένου να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό τα κενά στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας.

Παράλληλα, οι υπόλοιπες 1.200 θέσεις μόνιμου προσωπικού θα αφορούν 800 νοσηλευτές, 345 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων, 40 Διασώστες (πληρώματα ασθενοφόρου) και 15 άτομα στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ).

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, η κατανομή των παραπάνω θέσεων θα αφορά τα νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά με στόχο την ενίσχυσή τους, έτσι ώστε να μπορούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων για μετατάξεις προς την επαρχία. Σε ό,τι αφορά τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχουν ήδη διοριστεί οι περισσότεροι από τους 100 γιατρούς και αυτές τις μέρες αναλαμβάνουν και οι πρώτοι από τους συνολικά 400 νοσηλευτές.

850 θέσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ για την κάλυψη 850 θέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, με σκοπό την πληρέστερη υγειονομική φροντίδα των προσφύγων στις δομές φιλοξενίας, αλλά και την ενίσχυση με προσωπικό των όμορων δημόσιων δομών υγείας.

Οι συμβαλλόμενοι θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα με σύμβαση έργου έως και τις 30 Απριλίου 2017, με άμεση έναρξη. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στη γραμματεία του ΚΕΕΛΠΝΟ στη διεύθυνση: Αγράφων 3-5, ΤΚ 15123, Μαρούσι (τηλ. 210 5212890).

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά