Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

22 Ερευνητές στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ»


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουάριος, 2017 - 10:21 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Στα πλαίσια της αναμενόμενης έναρξης της Πράξης με τίτλο «ΙnfrafrontierGR/Phenotypos, H Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για την Μοριακή και Συμπεριφορική Φαινοτυπική ανάλυση βιολογικών οργανισμών μοντέλων για τις χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες του ανθρώπου» και κωδικό MIS 5002135 τριετούς διάρκειας, το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» προκηρύσσει σειρά ερευνητικών θέσεων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου, διαφόρων ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων.

Η Πράξη θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία 2014-2020», άξονας προτεραιότητας 03: «Ενίσχυση των υποδομών έρευνας και καινοτομίας» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 – 96 56 310 (εσωτερικό 170) ή στο email: [email protected].

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα