Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

2 Προσλήψεις ερευνητών Γ' Βαθμίδας στο ΕΛΚΕΘΕ


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 3 Απρίλιος, 2018 - 12:11 | Στην Κατηγορία:

Θέσεις εργασίας για δύο ερευνητές στο ΕΛΚΕΘΕ

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε), Ν.Π.Δ.Δ. εποπτευόμενο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προκυρήσσει:

- Μια (1) θέση Ερευνητή Γ΄ Βαθμίδας για το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας Βιοτεχνολογίας και Υδατακαλλιεργειών (ΙΘΑΒΒΥΚ), με γνωστικό αντικείμενο: «Βιοανάλυση και θαλάσσια βιοτεχνολογία».
- Μια (1) θέση Ερευνητή Γ΄ Βαθμίδας για το Ινστιτούτο Θαλάσσων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων (ΙΘΑΒΙΠΕΥ), με γνωστικό αντικείμενο: «Οικολογία βενθικών μακροασπόνδυλων εσωτερικών υδάτων».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών στο τηλέφωνο 22910-76350 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα