Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Υποτροφία για φοιτητές από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιούνιος, 2018 - 10:20 | Στην Κατηγορία:

Χορήγηση υποτροφιών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου(Επιτροπή Ερευνών & Διαχείρισης), στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ», της ΕΥΔ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018 και Ιδρυματικά Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Αμπελιώτη, προσκαλεί τους εγγεγραμμένους φοιτητές/φοιτήτριες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την λήψη μηνιαίας υποτροφίας στο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, και συγκεκριμένα στο εαρινό εξάμηνο.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες καλούνται να υποβάλλουν Αίτηση προς το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου που βρίσκεται στην διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα, Γραφείο 1.06, 1ος όροφος του Κεντρικού Κτιρίου, κα. Καραμήτσου Ασπασία, προκειμένου να εγγραφούν ως υποψήφιοι για μία από τις τρεις Υποτροφίες που αντιστοιχούν στο Τμήμα τους, έως και τις 05/07/2018 και ώρα 12:00 μ.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ!


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προσλήψεις νέων επιστημόνων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Θέσεις εργασίας για επιστήμονες με διδακτορικό

Πρόσληψη πτυχιούχου οικονομικών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Θέση εργασίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

3 Προσλήψεις στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Θέσεις εργασίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο