Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μεταπτυχιακή υποτροφία από το ΕΚΕΤΑ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιούνιος, 2018 - 11:10 | Στην Κατηγορία:

Μεταπτυχιακή υποτροφία

Το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) του Ε.Κ.Ε.Τ.Α., στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Νέες Δράσεις Ανάπτυξης ΙΒΟ» προκηρύσσει μία (1) Μεταπτυχιακή υποτροφία και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ειδικότητα: Ηλεκτρονικός ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Αντικείμενο Έργου: Ανάπτυξη λογισμικού συστήματος (system software) για ασύρματα δίκτυα αισθητήρων σε γεωργική εφαρμογή.

Παραδοτέα / Αναμενόμενα Αποτελέσματα: Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη λογισμικού που θα διαχειρίζεται το υλικό ασύρματων ενσωματωμένων κόμβων αισθητήρων και θα μεταδίδει τις μετρήσεις στο νέφος μέσα από κατάλληλα σχεδιασμένο πρωτόκολλο με τελικό σκοπό τη μεταφορά της πληροφορίας σε κεντρικό πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Προθεσμία υποβολής: 28-06-2018 και ώρα 13:00

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα