Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μέχρι 31/5 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα υποτροφιών ΙΣΝ – Zurich Heart


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Απρίλιος, 2018 - 10:14 | Στην Κατηγορία:

Έναρξη αιτήσεων για τις υποτροφίες ΙΣΝ – Zurich Heart. 2018

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, το πρόγραμμα υποτροφιών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Zurich Heart ξεκινά τη δεύτερη φάση υλοποίησής του και ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για πέντε Έλληνες διδακτορικούς φοιτητές.

Το Zurich Heart που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα τουΠανεπιστημίου Ιατρικής της Ζυρίχης (Hochschulmedizin Zurich) στοχεύει στην ανάπτυξη μιας επιστημονικής βάσης, σε συνδυασμό με τεχνικές λύσεις, για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων.
Μακροπρόθεσμα, το πρόγραμμα Zurich Heart στοχεύει στην ανάπτυξη ανατρεπτικών καινοτομιών και τεχνολογιών, οι οποίες θα συμβάλλουν στον σχεδιασμό τεχνητής καρδιάς
και βοηθητικών συσκευών. Σχεδόν 20 ερευνητικές ομάδες, αποτελούμενες από περίπου 75 επιστήμονες συνεργάζονται στενά για την πραγματοποίηση αυτού του φιλόδοξου οράματος.

Το ΙΣΝ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, για την οποία το University of Zurich (UZH) και το Swiss Federal Institute of Technology Zurich (ETH) είναι αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνα. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Μαΐου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών του ΙΣΝ – Zurich Heart, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης, δείτε εδώ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πρακτική άσκηση από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος στη Νέα Υόρκη- Δείτε ποια η αμοιβή

Αιτήσεις έως 8 Ιουνίου για την πρακτική άσκηση στο εξωτερικό 

Safe Water Sports: Πρόγραμμα για την ασφάλεια των παιδιών στο νερό από το ΙΣΝ

Πρόγραμμα για την ασφάλεια των παιδιών στο νερό από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Έναρξη 20 υποτροφιών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Έναρξη του προγράμματος είκοσι υποτροφιών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με την υποστήριξη του ΙΣΝ