Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Χορήγηση υποτροφίας από έσοδα του κληροδοτήματος "Γεωργίου Ξαγοράρη"


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 6 Ιούνιος, 2018 - 10:04 | Στην Κατηγορία:

Ανάδειξη υποτρόφου στο εξωτερικό

Προκήρυξη διαγωνισμού ανάδειξης ενός (1) υποτρόφου για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, ακαδημαϊκού έτους 2015-2016, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΑΓΟΡΑΡΗ», που υπάγεται στην Άμεση Διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

Η καταβολή της υποτροφίας για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδέςπροσμετράται από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 ή την έναρξη των σπουδών μέσα στο ακαδ. έτος 2015-2016 (κυρίως στην περίπτωση της εκπόνησης διδακτορικής διατριβής) και διαρκεί μέχρι ένα (1) έτος ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών. Η μηνιαία χορηγία ανέρχεται σε εξακόσια (600,00) ευρώ. Σε περίπτωση εξ αποστάσεως σπουδών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού η μηνιαία χορηγία ανέρχεται σε τριακόσια (300,00) ευρώ. 

Ο ανωτέρω διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 19/10/2018, ημέρα Παρασκευή Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τον τόπο και την ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού με ανακοίνωση της Εξεταστικής Επιτροπής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για συμμετοχή στον ανωτέρω διαγωνισμό από την Τετάρτη 6/6/2018 έως και την Πέμπτη 6/9/2018 στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (Ψ.Υ.ΔΗ.ΠΕ.Ε.Κ.) με τους κωδικούς που έχουν ως πιστοποιημένοι χρήστες του Taxisnet. 

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ!


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές από το κληροδότημα "Ζωής Σούτσου" - Αιτήσεις έως 6/7

Δείτε πως θα υποβάλλετε ηλεκτρονική αίτηση και ποια δικαιολογητικά χρειάζονται

Χορήγηση υποτροφιών από το Κληροδότημα "Μαρία Μιχαήλ Μανασσάκη", στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης από το Κληροδότημα "Μαρία Μιχαήλ Μανασσάκη"

Προπτυχιακές υποτροφίες για 5 φοιτητές στο ΑΠΘ από το κληροδότημα "Χρήστου Βράκα"

5 Προπτυχιακές υποτροφίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το κληροδότημα "Χρήστου Βράκα"

Μεταπτυχιακές ή διδακτορικές υποτροφίες για 4 άτομα από το Κληροδότημα "Νικολάου Κρήτσκη"

4 μεταπτυχιακές ή διδακτορικές υποτροφίες για φοιτητές από την Ύδρα και τις Σπέτσες από το Κληροδότημα "Νικολάου Κρήτσκη", 2018