Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"Έπεσε" το YouTube - Το μήνυμα με τις... μαϊμούδες!


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιούνιος, 2016 - 15:06 | Στην Κατηγορία:

Δείτε

Έπεσε το YouTube λίγο πριν τις 14:30, με τους χρήστες να μην μπορούν να εισέλθουν στον δημοφιλή ιστότοπο.

Μάλιστα, για λίγα λεπτά της ώρας, εμφανιζόταν και το παρακάτω μήνυμα λάθους.

"Συγγνώμη, κάτι πήγε στραβά. Μία ομάδα από εξαιρετικά εκπαιδευμένες μαϊμούδες έχει ενεργοποιηθεί προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Αν τις δείτε, να τις στείλετε αυτές τις πληροφορίες ως κείμενο. (Τα screenshot τις τρομάζουν)".

Έπειτα η σελίδα επανήλθε στην κανονική της λειτουργία.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε τη νέα, βελτιωμένη έκδοση του YouTube [link]

Νέα εμφάνιση έχει από σήμερα και στην Ελλάδα η δημοφιλής ιστοσελίδα αναπαραγωγής βίντεο, YouTube, προσφέροντας στους χρήστες βελτιωμένες λειτουργίες.

Φερόμενα "παιδικά" κινούμενα σχέδια στο Youtube, καταλήγουν με ακατάλληλο περιεχόμενο - Οδηγίες για ασφαλή χρήση σε γονείς και παιδιά

Χιλιάδες βίντεο στο YouTube, τα οποία έχουν το «προσωπείο» δημοφιλών κινουμένων σχεδίων και παιδικών τηλεοπτικών σειρών, καταλήγουν να είναι «ροζ» και να περιέχουν ανάρμοστο περιεχόμενο, ακατάλληλο για παιδιά.