Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ο Κώστας Γαβρόγλου για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουάριος, 2018 - 13:22 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρει ο υπουργός Παιδείας

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου έκανε την εξής δήλωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θόδωρου Μιχόπουλου:

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος, μία από τις πιο καθαρές φωνές της δημοσιογραφίας δεν είναι πια μαζί μας. Φίλος από τα χρόνια του Ρήγα Φεραίου, ήταν από τους πιο αυστηρούς κριτές της καθημερινότητάς μας, με ζηλευτή ευθυκρισία για τα πολιτικά τεκταινόμενα. Θα μας λείψει η νηφαλιότητά του, η ακεραιότητά του μα πάνω απ’ όλα εκείνος ο ιδιαίτερός του συναισθηματισμός όταν ήταν μεταξύ φίλων.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δεκτή η παραίτηση Ζουράρι - Ο Γαβρόγλου αναλαμβάνει τις αρμοδιότητές του

Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Ζουράρι

Γαβρόγλου: Νέο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ - ΤΕΙ από το 2020

Συνέντευξη του υπουργού Παιδείας Κ.Γαβρόγλου στην ΕΡΤ1

Επιστολή Γαβρόγλου: Αυτά είναι τα σχέδιά μου για Πανεπιστήμια και ΤΕΙ και το έως τώρα έργο μου

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Κώστα Γαβρόγλου που έστειλε προς τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για τα σχέδιά του για Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τι έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα επί της θητείας του.