Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Πληρώθηκαν 631 συμβάσεις Σχολικών Επιτροπών


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουάριος, 2018 - 12:07 | Στην Κατηγορία:

ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Μέχρι σήμερα 11-1-2018 επί συνόλου 708 σχολικών επιτροπών που δικαιούνται χρηματοδότησης, 13 έχουν αποστείλει στο ίδρυμα συμβάσεις με ελλιπή δικαιολογητικά και 4 δεν έχουν ανταποκριθεί καθόλου.  Από τις υπόλοιπες 691 συμβάσεις που έχουν αναρτηθεί από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ,  έχουν επιστραφεί-ελεγχθεί και οριστικοποιηθεί οι 631 οι οποίες και έχουν πληρωθεί.  Έχουν ενημερωθεί οι σχολικές επιτροπές των οποίων οι συμβάσεις δεν έχουν διεκπεραιωθεί λόγω ελλιπών δικαιολογητικών / παραστατικών. Συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς η πορεία πληρωμής και των υπολοίπων.

Οι Σχολικές Επιτροπές μπορούν να ενημερωθούν από το Τμ. Οικ/κής Διαχείρισης-Λογιστήριο Δ.Δ.Ο.Y/Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. στη γραμμή 213 131 4588 σχετικά με χρηματοδότηση και 213131 4671 για διοικητική στήριξη (Εmail: [email protected] & Website: http://www.inedivim.gr/sxolikesepitropes).


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΣΕΔΙΕΚ: Επιστολή διαμαρτυρίας- Πλήρης αδιαφάνεια στις προσλήψεις εκπαιδευτών ΙΕΚ με πρόσχημα τα προσωπικά δεδομένα

Επιστολή διαμαρτυρίας που έχουμε αποστείλει κατεπειγόντως στο Υπουργείο Παιδείας και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. σχετικά με την πλήρη αδιαφάνεια στις προσλήψεις Εκπαιδευτών Δ.Ι.Ε.Κ

Οι αποδοχές του προέδρου και των μελών του ΔΣ του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Καθορίζεται με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας τα παρακάτω: