Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Το αναλυτικό Πρόγραμμα των Πανελλαδικών 2018


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 4 Απρίλιος, 2018 - 17:42 | Στην Κατηγορία:

Ώρες προσέλευσης και εξέτασης, διάρκεια

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 μετρούν αντίτροφα, καθώς μετά τις διακοπές του Πάσχα θα μένει λιγότερο από δύο μήνες για να δώσουν εξετάσεις.

Λίγες ημέρες πριν τις Πανελλαδικές, πραγματοποιείται η μεγαλύτερη ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ στην Ελλάδα, το Spoudase Festival για 2η φορά στη Τεχνοπολη 19 και 20 Μαϊου.

Πριν τις Πανελλαδικές το 2ο Spoudase Festival στη Τεχνόπολη - ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Όλα τα δημόσια Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Ελλάδας, θα βρισκονται εκεί για να ενημερώσουν τους υποψήφιους των Πανελλαδικών. 150 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ, ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ σε όλους τους επισκέπτες του SPOUDASE FESTIVAL και κυρίως στους μαθητές.

 Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι με Υπουργική Απόφαση καθορίστηκε το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για τη σχετική Υπουργική ΑπόφασηΙΊ

ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ 2ο SPOUDASE FESTIVAL ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ 19 20 ΜΑΪΟΥ  - ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018 των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων

 

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 2ο SPOUDASE FESTIVAL ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ 19 20 ΜΑΪΟΥ  - ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΓΓΑΦΗ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018 ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ

* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται  α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ σχ. έτους 2017-2018   και   β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).

** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης  των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ.Λ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

3.  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2018 ΓΙΑ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέταση : 

μέχρι τις  08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ., 

μέχρι τις  15:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ.μ.

μέχρι τις  09:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

- των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες, 

- των  Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό)  είναι έξι (6) ώρες,

- του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

4. Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2018-19 ορίζουμε το διάστημα από την Τρίτη 19-6-2018 μέχρι και την Παρασκευή 29-6-2018. 

Δείτε το Βίντεο του 2ου Spoudase Festival, κάντε εγγραφή και ελάτε στη Τεχνόπολη στις 19 και 20 Μαϊου.

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα