Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Υπουργείο Παιδείας: Αποσπάσεις καθηγητών - Όλα τα ονόματα


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιούλιος, 2017 - 18:55 | Στην Κατηγορία:

Αποσπάσεις

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι αποσπάσεις  εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2017-18 σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ, σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία και από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.

Οι έγκυρες αιτήσεις απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ που υποβλήθηκαν ανήλθαν σε 4.408. Από αυτές ικανοποιήθηκαν 1.986 (ποσοστό 45%).

Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία αποσπώνται, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. 

 

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ για το διδακτικό έτος 2017-2018.

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Σ.Μ.Ε.Α.Ε. /Σχολεία Τυφλών και κωφών για το έτος 2017-2018.

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Δ.Ε. Γενικών ειδικοτήτων και Μουσικής παιδείας σε Μουσικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2017-2018.

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Καλλιτεχνικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2017-18.

 

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών εντός Περιφέρειας

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών εντός Περιφέρειας

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς των πινάκων 1 (ΠΕ) και 2 (ΔΕ) που υπηρετούν για το διδακτικό έτος 2017-2018 στις Διευθύνσεις ΠΕ  και ΔΕ αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Αν. Μακεδονίας - Θάκης και πλεονάζουν εξολοκλήρου, να υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, αίτηση απόσπασης στα λειτουργικά κενά των πινάκων 3 (ΠΕ) και 4 (ΔΕ)

Καταγγελία της ΕΛΜΕ Πειραιά για τις αποσπάσεις της Β/θμιας Εκπαίδευσης

Αναφέρουν πως δόθηκε η «χαριστική βολή» σε συναδέλφους που θα παραμείνουν μακρυά από τις οικογένειές του