Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ξεκινά σήμερα η λειτουργία της αυτοτελούς διεύθυνσης ιδιωτικής εκπαίδευσης


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απρίλιος, 2017 - 16:16 | Στην Κατηγορία:

ΟΙΕΛΕ

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ –ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:

 «ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ»

Ξεκινά σήμερα τη λειτουργία της η Αυτοτελής Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας με βάση τη σχετική διάταξη στο άρθρο 15 του Ν. 4452/2017.

Σε επικοινωνία  που είχε ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ με τον Υπουργό Παιδείας δόθηκε ισχυρή διαβεβαίωση ότι η Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης θα είναι αυτοτελής και θα λειτουργήσει κανονικά, όπως προβλέπει ο νόμος, και ότι τα οργανογράμματα που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν. Ανάλογη ενημέρωση είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και από το Γενικό Γραμματέα.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Είναι δυνατόν η ΕΡΤ να αποθεώνει τους εμπόρους της γνώσης με αφορμή τις πανελλαδικές;

Επιστολή διαμαρτυρίας του προέδρου της ΟΙΕΛΕ προς το Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ

 

ΟΙΕΛΕ: Καταγγελία για ιδιωτικό σχολείο πρεσβείας που ληστεύει τα δημόσια ταμεία

Η "ασθένεια" της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής μεταδίδεται τώρα ακόμα και σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια μη κερδοσκοπικά! Σοβαρότατες καταγγελίες για ιδιωτικό σχολείο πρεσβείας που ανερυθρίαστα ληστεύει τα δημόσια ταμεία!