Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σήμερα η μεγάλη, πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στο Υπ.Παιδείας: Μόνιμοι Διορισμοί τώρα!


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μάρτιος, 2018 - 11:48 | Στην Κατηγορία:

Το alfavita.gr θα ενημερώσει ζωντανά από τη κινητοποίηση στο Υπ.Παιδείας

Νέα κινητοποίηση πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Παιδείας σήμερα, Παρασκευή 16/3, ώρα 13.00.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ αναφέρει πως η συγκέντρωση προγραμμματίζεται για διαμαρτυρία στην πολιτική των μηδενικών διορισμών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στο απαράδεκτο καθεστώς εργασίας των «μονίμων» αναπληρωτών.

Γι' αυτό τολόγο προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου (11:00 έως 14:00) και τις τρεις πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου (14:00 έως 17:00), ενώ καλεί τα τα Δ.Σ των ΕΛΜΕ να συμπληρώσουν το απεργιακό πρόγραμμα κηρύσσοντας τρίωρες στάσεις εργασίας (08:00 έως 11:00) και (17:00 έως 20:00), προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Δείτε όλη την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ εδώ

Η ΔΟΕ με την σειρά της καλεί σε "Σε 24ωρη απεργιακή δράση, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, καλεί τον κόσμο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με βασικό αίτημα τους μόνιμους διορισμούς Εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης, ενώ ακόμη ζητάται 14χρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο με 2χρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση άμεσα σε όλη τη χώρα, καθώς και εξίσωσγ των δικαιωμάτων αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών." Δείτε όλη την ανακοίνωση της ΔΟΕ εδώ

Σήμερα εξέδωσε και ανακοίνωση στήριξης η ΑΔΕΔΥ προς τις κινητοποιήσεις η οποία δηλώνει παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στι 13:00.

Οι αφίσες της συγκέντρωσης


Δείτε και το σχετικό βίντεο του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών:


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα