το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βραβεία από το Ίδρυμα ανάπτυξης του Μετσόβιου κέντρου διεπιστημονικής έρευνας του Ε.Μ.Π


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος, 2018 - 11:50 | Στην Κατηγορία:

Βραβεία

Το Ίδρυμα Ανάπτυξης του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) του Ε.Μ.Π. για την Προστασία και Ανάπτυξη του Ορεινού Περιβάλλοντος και των Τοπικών Ευρωπαϊκών Πολιτισμών προκηρύσσει:

• Βραβείο για την καλύτερη ερευνητική εργασία στο πεδίο: “Η Συμβολή των Επιστημών και της Τεχνολογίας στην Αντιμετώπιση των Προβλημάτων των Ορεινών Περιοχών και στην Ολοκληρωμένη τους Ανάπτυξη”, Αφιερωμένο στη μνήμη του αγαπημένου μας συναδέλφου Καθηγητή Στράτου Γαλανή (χρηματική ενίσχυση 1500 €).
Παράταση προθεσμίας υποβολής μέχρι 30/10/2018.

• Δύο (2) βραβεία για την καλύτερη δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό ελληνικό ή ξένο με σύστημα κριτών, σε θέματα Ολοκληρωμένης (πολιτισμικής, πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής, τεχνικής/τεχνολογικής) Ανάπτυξης των ορεινών ηπειρωτικών και νησιωτικών περιοχών (χρηματική ενίσχυση 1000 € το καθένα).
Παράταση Προθεσμίας υποβολής μέχρι 30/10/2018.

• Βραβείο για τον πρώτο/τη, κατά σειρά, φοιτητή/τρια του Ε.Μ.Π. με καταγωγή από το Μέτσοβο, με το μεγαλύτερο βαθμό εισαγωγής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 (χρηματική ενίσχυση 1000 €).Προθεσμία υποβολής μέχρι 30/11/2018.

• Βραβείο για τη καλύτερη ερευνητική εργασία στο πεδίο: «Ανάπτυξη μεθόδων και τεχνικών συμβολής στην Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών και των Νησιωτικών Περιοχών». (χρηματική ενίσχυση 1000€).
Προθεσμία υποβολής μέχρι 30/10/2018.

• Βραβείο για την καλύτερη ερευνητική εργασία στο πεδίο: «Σύγχρονα εργαστήρια ξυλογλυπτικής στο Μέτσοβο. Συνέχεια μιας μακράς παράδοσης. Μετσοβίτικη ξυλογλυπτική και η συμβολή της στην οικιακή και εκκλησιαστική εσωτερική αρχιτεκτονική». (χρηματική ενίσχυση 1000 € ). Προθεσμία υποβολής μέχρι 30/10/2018.

• Βραβείο για τη συγγραφή δοκιμίου για τις Πολιτισμικές αξίες και παραδόσεις της ορεινής Κρήτης: Θεμελιώδης προϋπόθεση για την Ολοκληρωμένη της Ανάπτυξη .Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εταιρεία Κρητικών Σπουδών. (χρηματική ενίσχυση 1500 € ). Προθεσμία υποβολής μέχρι 30.10.2019.

• Βραβείο για τη συγγραφή δοκιμίου για τις Πολιτισμικές αξίες της ορεινής νησιωτικής Ελλάδας: Θεμελιώδης προϋπόθεση για την Ολοκληρωμένη της Ανάπτυξη.(χρηματική ενίσχυση 1500 €).
Προθεσμία υποβολής μέχρι 30.10.2019.

Πληροφορίες: Αγγελική Γεροντέλη, τηλ. 210-7723944, Έλυα Μιχαηλίδου, τηλ.:210-7723482, Δ. Ρόκος τηλ.: 210-7723448,

Email: [email protected][email protected][email protected][email protected]

Δείτε περισσότερα εδώ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

180 χρόνια ΕΜΠ - Το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, άλλωστε, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Πολεοδομία-Χωροταξία

Κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΜΠ από φοιτητές

Φοιτητές κατέλαβαν την Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο και του ΕΛΚΕ  σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα που διεξάγουν συμφοιτητές τους για την κατάσταση στις εστίες.

Οι καταληψίες φοιτητές καλούν σε ανοιχτή Συνέλευση κατειλημμένης  Πρυτανείας σήμερα Δευτέρα 27.11.2017 και ώρα 14.30 στο Ισόγειο του κτηρίου Διοίκησης του ΕΜΠ, με κύρια αιτήματα την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των εστιακών και την ελεύθερη πρόσβαση σε σίτιση, στέγαση και μετακινήσεις.

ΣΗΜΜΥ: 100 χρόνια εκπαίδευση και έρευνα στην αιχμή της τεχνολογίας

Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) τουΕΜΠ, μεαφορμήτησυμπλήρωσητων 100 χρόνων λειτουργίας της, διοργανώνει επετειακή εκδήλωση με θέμα “100 χρόνια εκπαίδευση και έρευνα στην αιχμή της τεχνολογίας”, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.