Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τι ψηφίστηκε για την βαθμολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας των εκπαιδευτικών


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος, 2017 - 12:56 | Στην Κατηγορία:

Σχετικά με το νομοσχέδιο για την Παιδεία

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, το νομοσχέδιο «Ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις».

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Ένωσης Κεντρώων και του Ποταμιού, παρόν ψήφισαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ το καταψήφισαν οι βουλευτές της Ν.Δ., του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

Στην κατ’ άρθρο ψηφοφορία η πλειονότητα των άρθρων του νομοσχεδίου ψηφίστηκε και πάλι από τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης αφού ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου είχε ενσωματώσει πολλές από τις παρατηρήσεις των ομιλητών στα συζητούμενα άρθρα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ προϋπηρεσίας

Στο άρθρο 9 όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχει διάταξη που ρυθμίζει την βαθμολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και την προϋπηρεσία ειδικού εκπαιδευτικού και ειδικού Βοηθητικού προσωπικού. Δείτε παρακάτω όλη την διάταξη

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κατατέθηκε νομοσχέδιο στη Βουλή - Το άτομο έχει δικαίωμα να ορίσει το ίδιο το φύλο του

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και τον Εθνικό Μηχανισμό Εκπόνηση, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού

 

Ιταλία: Νομοσχέδιο-φραγμός στη φασιστική προπαγάνδα

Η κάτω Βουλή της Ιταλίας ενέκρινε νομοσχέδιο με σκοπό να επιβληθούν αυστηρότεροι περιορισμοί στη φασιστική προπαγάνδα, 70 και πλέον χρόνια μετά τον θάνατο του δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι.

Α.Ξανθός: Μεροληπτούμε υπέρ της δημόσιας περίθαλψης

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τη τριτοβάθμια φροντίδα Υγείας, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για προσπάθεια εκ μέρους της αντιπολίτευσης συρρίκνωσης του δημόσιου συστήματος Υγείας και μετατροπής του σε χώρο επιχειρηματικών συμφερόντων.