Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θλίψη και οδύνη για την ξαφνική απώλεια του εκπαιδευτικού της Σιβιτανιδείου, Χάρη Θεοχαρόπουλου


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Αύγουστος, 2018 - 13:58 | Στην Κατηγορία:

Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή

Συντετριμμένη η εκπαιδευτική οικογένεια της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων πληροφορήθηκε την απώλεια του συνεδέλφου τους, Χάρη Θεοχαρόπουλου.

Ο Χάρης Θεοχαρόπουλος, εκπαιδευτικός της Σιβιτανιδείου, υποδιευθυντής στο ΙΕΚ, ήταν πρόσχαρος, καταδεκτικός, ευγενικός, καλός συνάδελφος και θα λείψει σε όλους.

Η πρόωρη και άδικη αναχώρησή του θα αφήσει ένα μεγάλο κενό σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Καλό ταξίδι Χάρη.

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σιβιτανιδείου, κ. Γιώργος Κοτονιάς, δημοσίευσε στη σελίδα της σχολής το παρακάτω μήνυμα:

Χάρη μας, μας ξεγέλασες, αθόρυβα πήρες το μονοπάτι για το Διάσελο. Τράβηξες για το δικό σου λημέρι της αιωνιότητας. Γύρισες την πλάτη στα εγκόσμια και μάταια. Μας είπες, ότι θα πας στο γιατρό, αλλά εσύ διάλεξες το γιατρικό με τον ερχομό σου στην γενέτειρά σου. Το μαντάτο σου μας συγκλόνισε...Η ευπρέπεια και η σεμνότητα σου σε χαρακτήριζαν σε όλη τη δημιουργική σου πορεία.

Καλό ταξίδι φίλε της καρδιάς και της ψυχής μας, θα σε αγαπάμε πάντα....

Γεώργιος Κοτονιάς

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 14 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι στο νεκροταφείο του Βύρωνα


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα