Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συλλαλητήριο κατά της αδιοριστίας την Παρασκευή 23/2


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουάριος, 2018 - 21:05 | Στην Κατηγορία:

Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ποια ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησες κάτι για σένα;

Ποια ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησες μαζί με όλους για όλους;

Συνάδελφοι, ενωμένοι οι σύλλογοι αναπληρωτών της Δευτεροβάθμιας και της Πρωτοβάθμιας, ΠΕΑΔ, ΣΑΤΕΑ, ΣΑΝ, ΠΑΣΑΔ, ορίζουν την Παρασκευή 23/2/18 ως ημέρα δράσης και κινητοποίησης κατά της αδιοριστίας και διοργανώνουν συλλαλητήριο με αίτημα την Άμεση μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των αναπληρωτών με μαζικούς διορισμούς και εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με τους μόνιμους συναδέλφους.

Σας απευθύνουμε, ξεχωριστά ως συλλογικότητα, κάλεσμα για ενεργή στήριξη και συμμετοχή στην κινητοποίηση η οποία έχει και τη δυνατότητα αλλά και τη δυναμική να είναι μαζική και πραγματοποιείται σε καίριο για εμάς, χρονικά, σημείο.

Υποσχεθήκαμε στους συναδέλφους, και πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και να τηρηθεί, μια κινητοποίηση Ακομμάτιστη, Απαραταξιακή και Ακηδεμόνευτη.

Χωρίς πανό Συλλόγων και χωρίς άλλου είδους πανό, εκτός από ένα ή δύο που θα έχουν μόνο το αίτημα και κανένα άλλο χαρακτηριστικό και πως θα φροντίσουμε γι αυτό.

Είναι στο χέρι μας, πρώτα εμείς, να δείξουμε στους αναπληρωτές πως μπορούμε να συμπορευτούμε στα πλαίσια ενός κοινού οράματος και της σοβαρής διεκδίκησης του.

Είναι στο χέρι μας να δείξουμε προς τους συναδέλφους μας τη σοβαρότητα που αυτοί προσδοκούν από εμάς. Δεν αφήσαμε έξω τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ απ’ τα παραπάνω, μιας και θεωρούμε πως οι ομοσπονδίες θα πρέπει να μας στηρίξουν θεσμικά και πρακτικά μέσα απ το αγωνιστικό τους πλαίσιο.

Στείλαμε ήδη επιστολή/πρόσκληση και στις δύο ομοσπονδίες, ζητώντας την προκήρυξη απεργίας για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Την επιστολή αυτή σας την παραθέτουμε παρακάτω και σας παρακαλούμε να τη στείλετε κι εσείς προκειμένου να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση, εφόσον αποδεχτείτε την πρόσκληση συμμετοχής στη κινητοποίηση.

Συνάδελφοι περιμένουμε τις απαντήσεις σας σύντομα καθώς πρέπει να σχεδιαστούν οι επόμενες κινήσεις.

Επιστολή - Αίτημα προς τις ομοσπονδίες Ο.Λ.Μ.Ε. & Δ.Ο.Ε.:

Συνάδελφοι,

Οι αναπληρωτές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, από κοινού, όρισαν την Παρασκευή 23/2/18 ως ημέρα δράσης κατά της αδιοριστίας τους.

Η ημέρα Παρασκευή επελέγη προκειμένου να δοθεί σε αναπληρωτές από μακρινές περιοχές η δυνατότητα να συμμετέχουν στις δράσεις που θα προγραμματιστούν, χωρίς την πίεση της επιστροφής στους τόπους εργασίας τους.

Αιτούμαστε λοιπόν από τις ομοσπονδίες (Ο.Λ.Μ.Ε. και Δ.Ο.Ε.) να συμπεριληφθεί η παραπάνω ημερομηνία στο πρόγραμμα δράσης τους με την προκήρυξη απεργίας για τη συγκεκριμένη μέρα, τη συμβολή τους στη μετακίνηση των συναδέλφων προς και από την Αθήνα με μέριμνα των τοπικών Συλλόγων και την παρουσία των ΔΣ στο συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί.

Π.Ε.Α.Δ.-ΠΑ.Σ.Α.Δ.-Σ.Α.Ν.-Σ.Α.Τ.Ε.Α.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Διαμάντης Θεόδωρος

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σάββας Βασίλειος


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΠΕΑΔ: Κινητοποίηση στις 11/5

Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Συνάντηση της ΠΕΑΔ με τον αντιπρόεδρο του ΙΕΠ

Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΠΕΑΔ

Διευκρινίσεις από την ΠΕΑΔ για τα τρέχοντα θέματα των αναπληρωτών

Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης