Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΚΤΥΠ ΑΕ


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος, 2018 - 18:41 | Στην Κατηγορία:
Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Σωκράτης»
Στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών είναι πάρα πολύ σοβαρές και χρόνιες οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή (σχολεία σε κοντέινερ, αίθουσες προκάτ, ακατάλληλοι αύλειοι χώροι, σχολικά κτίρια στα οποία δεν έχει γίνει κανένας επιστημονικός αντισεισμικός έλεγχος, κατάργηση αιθουσών εκδηλώσεων για να μετατραπούν σε αίθουσες διδασκαλίας,  κτλ.), όπως  18ο Δημοτικό, το 24ο Δημοτικό, το 35ο Νηπιαγωγείο κ.ά. 
 
Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία τους, την απρόσκοπτη μαθησιακή διαδικασία, την υγεία και ασφάλεια των μαθητών μας.
 
Ο Σύλλογος Εκπ/κών ΠΕ Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» σε  ανακοίνωσή του στις 9-9- 2018 κατήγγειλε την κυβέρνηση, το Δήμο Αχαρνών και την Κτ.ΥΠ ΑΕ για την ανοργανωσιά, προχειρότητα  και τη χρονική περίοδο που ξεκίνησε η προσωρινή μετεγκατάσταση του  21ου Δημοτικού και του 24ου Νηπιαγωγείου με όλα τα προβλήματα που δημιούργησε αυτή. Τα σχολεία αυτά αποτελούν τρανά παραδείγματα της απαξίωσης του δημόσιου σχολείου και ιδιαίτερα των σχολείων των εργατικών- λαϊκών περιοχών. 
 
Ως εκπαιδευτικοί δεν ανεχόμαστε στον 21ο αιώνα τα παιδιά μας να φοιτούν σε τέτοιες άθλιες συνθήκες με κίνδυνο ακόμα και της σωματικής τους ακεραιότητας. Υπάρχουν όλες οι δυνατότητες στη σημερινή εποχή ώστε να καλυφθούν οι σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των μαθητών. 
 
Για την ανατροπή αυτής της κατάστασης, ο μόνος δρόμος είναι αυτός της διεκδίκησης και του αγώνα.
 
Διεκδικούμε σύγχρονα και ασφαλή κτίρια για τα παιδιά μας. Ειδικότερα για τα σχολεία 21ο Δημοτικό και 24ο Νηπιαγωγείο άμεσα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία τους.
 
Ο σύλλογος « Σωκράτης» καλεί  εκπαιδευτικούς,  γονείς, σωματεία και Φορείς της περιοχής μας, το σύνολο του λαού του Μενιδίου σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Κτ.ΥΠ. ΑΕ (Φαβιέρου 30, Αθήνα)  την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 στις 2μ.μ.
 
Πούλμαν θα αναχωρήσει στις 1:30 μ.μ. από την πλατεία Καράβου.
 
 
Για το Δ.Σ
Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
               ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                       ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Νέα δημόσια σχολεία με το πρώτο κουδούνι

Σχολικά κτίρια για πάνω από 12.000 μαθητές, κατασκευάζει η ΚΤΥΠ ΑΕ

Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής της Καισαριανής για την πορεία του έργου των επισκευών στα σχολεία της πόλης

Η ΚΤΥΠ ΑΕ δεν είχε καταβάλει ούτε 1€ από το 2000 και μετά για τα σχολεία της πόλης μας (μερικά από τα οποία είναι χτισμένα στις αρχές του 20ου αιώνα)...