Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σημαντικές διευκρινήσεις για την προϋπηρεσία σχετικά με το “ταβάνι” των 84 μηνών


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος, 2018 - 09:27 | Στην Κατηγορία:

Διαβάστε παρακάτω τις διευκρινίσεις της ΠΕΑΔ για την προϋπηρεσία σχετικά με το “ταβάνι” των 84 μηνών

1. η εκτίμηση που δημοσιεύτηκε και αναφέρεται στο ενδεχόμενο απώλειας προϋπηρεσίας δεν απεικονίζει την πραγματικότητα, καθώς δεν λαμβάνει υπόψη ότι στους εν λόγω πίνακες περιλαμβάνονται και τα λεγόμενα «διπλά» μόρια, ενώ αυτά δεν αφορούν τον μόνιμο διορισμό. Άρα οι ενδεχόμενες απώλειες στην προϋπηρεσία δεν είναι τόσο δραματικές και θα αφορά λίγους εκπαιδευτικούς.

2. αν δεν μπει κάποιου είδους «πλαφόν» στην προσμέτρηση της προϋπηρεσίας, τότε θα χάσουν όχι μόνο το ενδεχόμενο στον μόνιμο διορισμό, αλλά και τη δυνατότητα ακόμα πρόσληψης κάποιου ως αναπληρωτή (αφού ο πίνακας θα είναι ενιαίος) όλοι οι αναπληρωτές που στελεχώνουν χρόνια τώρα τα δημόσια σχολεία της χώρας περιφερόμενοι σε κάθε εσχατιά της χώρας σε όφελος ορισμένων μόνο κατηγοριών. (ας θυμηθούμε για παράδειγμα το ζήτημα του Ο.Α.Ε.Δ.) 

Π.Ε.Α.Δ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα