Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΣΕΔΙΕΚ: Να μην παραδώσουν βαθμολογίες Β εξαμήνου οι εκπαιδευτές στα Δ.ΙΕΚ. -Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν πληρώνει και δεν εξέδωσε συμβάσεις


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιούνιος, 2018 - 12:42 | Στην Κατηγορία:

ΣΕΔΙΕΚ

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εκπαιδευτών Δημοσίων Ι.Ε.Κ. (Σ.Ε.Δ.Ι.Ε.Κ.) σε έκτακτη Συνεδρίασή του την 11/06/2018, αφού έλαβε υπόψη ότι:

  1. Η Γενική Συνέλευση που έγινε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί την 10/06/2018 δεν είχε Απαρτία και η επόμενη θα γίνει σε χρόνο που δεν θα μπορούμε να πάρουμε απόφαση για κινητοποιήσεις.
  2. Ο κ. Ζέρβας έχει καταστεί αναξιόπιστος, αφού όπως διαπιστώσαμε δεν ίσχυαν όσα μας είπε στην πρώτη μας συνάντηση για τις πληρωμές μας και την ύπαρξη χρημάτων στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
  3. Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κατέστη αναξιόπιστο αφού δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την ανακοίνωση που έβγαλε ότι θα πλήρωνε όλους τους Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές εντός Μαΐου.
  4. Στη συνάντηση με τον κ. Μπαξεβανάκη δεν υπήρξε καμία συγκεκριμένη δέσμευση εκ μέρους του.
  5. Ακόμα δεν έχουμε λάβει τις υπογεγραμμένες Συμβάσεις του 1ου εξαμήνου και δεν έχουμε υπογράψει Σύμβαση για το 2οΕξάμηνο.
  6. Χωρίς αντίγραφο Σύμβασης οι Συνάδελφοί μας που θα μπουν σε Ανεργία και θα θελήσουν να πάρουν επίδομα Ανεργίας, δεν θα μπορούν να κάνουν αίτηση και κινδυνεύουν να χάσουν το επίδομα.
  7. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να πιέσουμε το Υπουργείο πέραν των τηλεφωνημάτων που ούτως ή άλλως συνεχίζουμε ή των συναντήσεων που επιδιώκουμε, για να λάβουμε δεσμεύσεις.
  8. Η κινητοποίηση αυτή θα πρέπει να έχει τον ελάχιστο δυνατό αντίκτυπο στους Σπουδαστές μας και την Εκπαιδευτική διαδικασία.

Αποφασίζουμε κατά πλειοψηφία:

Καλούμε τους Συναδέλφους να μην παραδώσουμε βαθμολογίες 2ου εξαμήνου μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας υπογεγραμμένες τις Συμβάσεις και του 1ου και του 2ου Εξαμήνου.

Επισημαίνουμε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν κυρώσεις σε κανέναν, αφού δεν μπορούν να σε εγκαλέσουν ότι δεν τηρείς τη Σύμβασή σου από τη στιγμή που δεν την έχεις λάβει στα χέρια σου.

Άλλωστε απλά ζητάμε να τηρήσει το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. τη νομιμότητα και τη δέσμευσή του όπως αυτή καταγράφεται στην ανακοίνωσή του, ότι θα αποπληρωθούν όλοι οι Εκπαιδευτές μέχρι τέλος Ιουλίου και για τα δύο Εξάμηνα. Για να πραγματοποιηθεί αυτό λογικά εντός του Ιουνίου θα πρέπει να μας δοθούν υπογεγραμμένες Συμβάσεις. Επομένως, εφόσον το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. τηρήσει την υπόσχεσή του, καμία διαταραχή στην Εκπαιδευτική διαδικασία δεν θα υπάρξει!

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

(Σ.Ε.Δ.Ι.Ε.Κ. & Λ.Φ.Δ.Β.Μ.Δ)»

Αρ. Απόφ. Μον. Πρωτ. Πειρ. 5581/2011

Α.Φ.Μ. 997036289

       Τ.Θ. 91760 / Τ.Κ. 18102 Κορυδαλλός, τηλ.  6937202392, 6972813277

 E-mail: info@sediek.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα