Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πως να γράψετε άριστα σε Eκθεση, Μαθηματικά, Φυσική στις Πανελλαδικές (Απαραίτητες Οδηγίες)


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 23:56 | Στην Κατηγορία:

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στις οποίες θα δοκιμαστούν οι υποψήφιοι μαθητές της τρίτης Λυκείου. Οι εξετάσεις όπως πάντα ξεκινούν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Στις 19 Μαϊου και 20 Μαϊου το Φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ Πειραιά στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο 2ο Spoudase Festival στη Τεχνόπολη, την μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ομιλία στην οποία θα δώσει χρήσιμες οδηγίες για τους μαθητές ώστε να γράψουν άριστα στην έκθεση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν λίγες ημέρες μετά

Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ανάμεσα σε δεκάδες workshops που αφορούν την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τις κομβικές οδηγίες των έμπειρων καθηγητών του Φροντιστηρίου ΟΡΟΣΗΜΟ Πειραιά.

Η ομιλία με τίτλο "Χρήσιμες οδηγίες για να γράψετε άριστα στην Έκθεση στις Πανελλαδικές"¨θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (19/05) στις 9 το πρωί στο αμφιθέατρο 9,84 (Αεριοφυλάκιο 1) στη Τεχνόπολη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Spoudase Festival

Η ομιλία με τίτλο "Χρήσιμες οδηγίες για να γράψετε άριστα σε Φυσική και Μαθηματικά" ¨θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή (20/05) στις 10 το πρωί στο αμφιθέατρο 9,84 (Αεριοφυλάκιο 1). Στο τέλος θα μιλήσει ο Γιώργος Γκρος  μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών για το  για το ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ και το νέο εξεταστικό σύστημα που Θα ισχύει από το 2019-2020.

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ  2ο Spoudase Festival

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 19 ΜΑΪΟΥ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ

Πριν δηλώσετε όμως συμμετοχή δείτε το μήνυμα του Γιάννη Ζουγανέλη και του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για όσους θέλουν να Σπουδάσουν και θα έρθουν στο 2ο Spoudase Festival


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κανένα λάθος στο Μηχανογραφικό Δελτίο των Πανελλαδικών

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ

Φιλολογία Κρήτης: Η απόφαση για τα Λατινικά ενισχύει τις πλέον συντηρητικές και εθνικιστικές φωνές

"Η στείρα και ανιαρή διδασκαλία των αρχαίων γλωσσών και πολιτισμών στην οποία έχουν υποβληθεί τόσες και τόσες γενιές δεν αποτελεί άλλοθι για την ανεύθυνη, βίαιη και αυθαίρετη αποκοπή των μαθητών από τις ρίζες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού"