Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Και το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει την επίθεση γονέων σε βάρος άλλων γονέων στο 144ο δημοτικό Αθηνών


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιούνιος, 2018 - 17:09 | Στην Κατηγορία:

Το σχετικό ψήφισμα δεν ψήφισε η παράταξη «Χρυσή Αυγή για την Αθήνα»

Την επίθεση που δέχθηκαν δυο μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 144ου Δημοτικού Σχολείου από δύο, επίσης, γονείς, κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης των μαθητών για τη λήξη των μαθημάτων, καταδίκασε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Οι δύο δράστες γρονθοκόπησαν και τραυμάτισαν δυο μέλη του Συλλόγου μπροστά σε άλλους γονείς αλλά και στους μικρούς μαθητές του σχολείου. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ υπέβαλαν και μηνύσεις.

Αιτία υπήρξε, όπως ειπώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η ανάθεση- επειδή δεν υπήρξε βοήθεια απ΄ άλλους γονείς- σε άτομα πακιστανικής καταγωγής που μένουν στην περιοχή η της προετοιμασίας της εκδήλωσης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε σχετικό ψήφισμα το οποίο δεν ψήφισε η παράταξη «Χρυσή Αυγή για την Αθήνα». Επίσης μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασαν φόβους για τυχόν νέα επεισόδια, την Κυριακή, στο ίδιο σχολείο, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει εκδήλωση η Πακιστανική Κοινότητα.

Υπενθυμίζεται ότι και το υπουργείο Παιδείας έχει εκδόσει σήμερα αντίστοιχη ανακοίνωση καταδίκης του ρατσιστικού, όπως το χαρακτηρίζει, περιστατικού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας: Oμόφωνο όχι στις συγχωνεύσεις σχολείων

Όχι στις συγχωνεύσεις σχολείων αποφάσισε το Δημοτικό συμβούλιο Αθήνας