Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ποιοι εκπαιδευτικοί παρόλο που έχουν τα απαιτούμενα χρόνια δεν μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις διευθυντών


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Μάρτιος, 2018 - 09:32 | Στην Κατηγορία:

Σχέδιο Νόμου

Στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Παιδείας «ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» ΄καθορίζονται οι νέοι όροι, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής των στελεχών της εκπαίδευσης Συγκεκριμένα προβλέπεται:

τα προσόντα επιλογής των στελεχών εκπαίδευσης όπως είναι οι διευθυντές σχολικών μονάδων. Όσοι λοιπόν εκπαιδευτικοί επιθυμούν να διεκδικήσουν θέση διευθυντή θα πρέπει να έχουν 10ετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία στη βαθμίδα αυτή “…Ως Διευθυντές σχολικών μονάδων και Ε.Κ. επιλέγονται εκπαιδευτικοί της οικείας βαθμίδας με δεκαετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία στη βαθμίδα αυτή…”.

Η προϋπόθεση αυτή φαίνεται να αποκλείει από τις θέσεις διευθυντών εκπαιδευτικούς που μετατάχθηκαν από τη Βθμια στην Α/θμια καθώς δεν έχουν συμπληρώσει την πρώτη προϋπόθεση των 10 ετών.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα