Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πίνακες προσλήψεων γενικής και ειδικής αγωγής όλων των ειδικοτήτων ανά περιοχή


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιούλιος, 2018 - 21:56 | Στην Κατηγορία:

ΠΣΑΕΠ

Μετά από πολυήμερη χειροκίνητη επεξεργασία όλων των προσλήψεων που έγιναν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση το σχολικό έτος 2017-2018 σας παρουσιάζουμε τους αριθμούς των αναπληρωτών όλων των ειδικοτήτων γενικής και ειδικής αγωγής που προσλήφθηκαν ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ στην α/θμια

*Επειδή η επεξεργασία έγινε από στελέχη του ΠΣΑΕΠ χειροκίνητα, υπάρχει περίπτωση ελάχιστων αποκλίσεων. 
**Οι παραπάνω αποκλίσεις από τα τελικά νούμερα προσλήψεων που έχουμε ήδη ανακοινώσει ( http://anaplirwtes.blogspot.com/2018/07/2017-2018.html ) μπορεί να οφείλονται σε αναβαθμίσεις από μειωμένου σε πλήρους ωραρίου ή ακόμη και σε παραιτήσεις αναπληρωτών. 
***Στις ΔΥΕΠ υπολογίσαμε ως πλήρους ωραρίου αυτούς που προσλήφθηκαν ως μειωμένου γιατι σε διαφορετική περίπτωση οι πίνακες γίνονταν αχανείς.

Αν και θα προηγηθούν οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις μόνιμων εκπαιδευτικών, θεωρούμε πως οι συγκεκριμένοι πίνακες αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη δήλωση περιοχών των αναπληρωτών που όπως έχουμε αναφέρει θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο.

 

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα