Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΠΑΣΑΔ: Οι πίνακες και οι αιτήσεις προσδιορίζονται για τις 23 έως 25 Αυγούστου


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αύγουστος, 2017 - 15:51 | Στην Κατηγορία:

Ενημέρωση από την ΠΑΣΑΔ

Συνάδελφοι, μετά και από την σημερινή μας επικοινωνία με παράγοντες του Υπουργείου, ρεαλιστικά αποτιμώντας τα δεδομένα (άδειες υπαλλήλων, Β αποσπάσεις κλπ) πίνακες και αιτήσεις προσδιορίζονται για το διάστημα 23 έως 25 Αυγούστου.

Το πιθανότερο είναι πως θα βγουν ταυτόχρονα (η εγκύκλιος των αιτήσεων είναι σχεδόν έτοιμη, οι πίνακες της πρωτοβάθμιας το ίδιο) με το χρονικό όριο των αιτήσεων να λήγει στις 29 ή 30/8 (5 ημερολογιακές ημέρες). 

Το μείζον πλέον για εμάς δεν είναι πότε θα γίνει η παραπάνω διαδικασία, η οποία θεωρούμε πως καθυστέρησε αδικαιολόγητα, αλλά το πόσοι συνάδελφοι θ' απορροφηθούν σ' αυτήν. 

ΠΑΣΑΔ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ενημέρωση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των εκπαιδευτικών

Η ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για εισιτήρια και προσλήψεις

Δευτέρα η ανακοίνωση για τις εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια- Οι νέες προσλήψεις το 2018

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για ακτοπλοϊκά εισιτήρια και προσλήψεις

O Άη-Βασίλης στην πανεργατική πορεία μοιράζει διορισμούς εκπαιδευτικών

Κάλεσμα των συνδικάτων για μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης. Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς, ποιοι συμμετέχουν στη γενική απεργία.