Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πανελλαδικές 2017: Λατινικά Προσανατολισμού, προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις (4ο Διαγ.)


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 11:06 | Στην Κατηγορία:

Πανελλαδικές 2017

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τις Πανελλαδικές καθώς οι υποψήφιοι έχουν μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Ήδη έχουν ξεκινήσει να λύνουν προτεινόμενα θέματα προσομείωσης για εξάσκηση με τους χρόνους και τους βαθμούς δυσκολίας των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το alfavita.gr δημοσιεύει προτεινόμενα θέματα και προτεινόμενες απαντήσεις ώστε να βοηθήσει τους υποψηφίους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις πανελλαδικές θα τα βρείτε ΕΔΩ

 Για να γνωρίσετε όλα τα τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ, την επαγγελματική τους προοπτική και το αντικείμενο μελετήστε τον Οδηγό Σπουδών και Επαγγέλματος ΑΕΙ - ΤΕΙ, του εκπαιδευτικού αναλυτή Χρήστου Κάτσικα - Συμπληρώστε σωστά το μηχανογραφικό σας

Τα θέματα και οι απαντήσεις αφορούν το μάθημα του Λατινικά Προσανατολισμού είναι προσφορά του φροντιστηρίου "ΟΡΟΣΗΜΟ"

ΘΕΜΑΤΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προτεινόμενο θέμα στην έκθεση από τα εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία

 

ΚΕΙΜΕΝΟ

Πεποίθησή μου –όπως και πολλών συναδέλφων εκπαιδευτικών- ήταν πάντα πως, πρωταρχικός στόχος της εκπαίδευσης δεν είναι η μετάδοση χρηστικής πληροφορίας ή η καλλιέργεια επιστημοσύνης, αλλά το χτίσιμο χαρακτήρων. Και για να χτίσεις κάτι καλό θα πρέπει τα υλικά να είναι άριστα, αφού ο μαθητής θα δομήσει σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά του έχοντας ως λαμβάνουσα τον χαρακτήρα και την εν γένει συμπεριφορά του ίδιου του δασκάλου του.

Βάσεις εισαγωγής και Πανελλαδικές: Μαζική πτώση στα μόρια (Αναλυτικά τα πεδία)

Βρισκόμαστε μία ανάσα από τις Πανελλαδικές εξετάσεις όπου οι υποψήφιοι ύστερα από μια σκληρή προετοιμασία, αναμένουν την τελική μάχη για ένα πολυπόθητο εισιτήριο προς την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Έως τώρα  διαφαίνεται μία πτωτική τάση στις βάσεις που όπως επισημαίνει η Ελπίδα Οικονομιδη στον Ελεύθερο Τύπο δεν αποφεύγεται ο σκληρός ανταγωνισμός στις δημοφιλείς σχολές τη φετινή χρονιά, με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις φετινές Πανελλαδικές.