Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πανελλαδικές 2017: Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον, προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απρίλιος, 2017 - 16:53 | Στην Κατηγορία:

Πανελλαδικές 2017

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τις Πανελλαδικές καθώς οι υποψήφιοι έχουν μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Ήδη έχουν ξεκινήσει να λύνουν προτεινόμενα θέματα προσομείωσης για εξάσκηση με τους χρόνους και τους βαθμούς δυσκολίας των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το alfavita.gr δημοσιεύει προτεινόμενα θέματα και προτεινόμενες απαντήσεις ώστε να βοηθήσει τους υποψηφίους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

 Για να γνωρίσετε όλα τα τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ, την επαγγελματική τους προοπτική και το αντικείμενο μελετήστε τον Οδηγό Σπουδών και Επαγγέλματος ΑΕΙ - ΤΕΙ, του εκπαιδευτικού αναλυτή Χρήστου Κάτσικα - Συμπληρώστε σωστά το μηχανογραφικό σας

Τα θέματα και οι απαντήσεις αφορούν το μάθημα της Ανάπτυξης εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον  είναι προσφορά του φροντιστηρίου "ΟΡΟΣΗΜΟ"

 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα