Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ομιλία για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού στη Τεχνόπολη


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μάιος, 2018 - 19:30 | Στην Κατηγορία:

Αυτό το Σαββατοκύριακο το 2ο Spoudase Festival, υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Νέας Γενιάς και Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής

Λίγο πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις πραγματοποιείται, το 2o Spoudase Festival το μεγαλύτερο φεστιβάλ Σπουδών στην Ελλάδα στη Τεχνόπολη 19 και 20 Μαϊου. Χιλιάδες μαθητές, φοιτητές και απόφοιτοι της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα μάθουν στο φεστιβάλ τα πάντα για τις Σπουδές Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού Επιπέδου και την επαγγελματική προοπτική που προσφέρουν.

Την δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ, στο αμφιθέατρο 9,84 στις 11:00 το πρωί ο συνιδρυτής Orientum και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc, Σπύρος Μιχαλούλης, θα πραγματοποιήσει ομιλία για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού η οποία θα περιλαμβάνει τους παρακάτω άξονες όπου και θα αναπτύξει:

- Πώς συμπληρώνω σωστά το μηχανογραφικό
- Αναλυτική παρουσίαση για όλες τις σχολές 
- Σύνδεση σχολών με την αγορά εργασίας
- Προοπτικές της κάθε σχολής
- Μετεγγραφές 
- Εναλλακτικές Καριέρες
- Πανεπιστήμιο Κύπρου 

Δείτε περισσότερα εδώ για την ομιλία εδώ και κλείστε θέση

Δες εδώ όλο το πρόγραμμα με τα workshops, σεμινάρια, ομιλίες αλλά και τις υπηρεσίες συμβουλευτικής για μαθητές και φοιτητές 

Τι έγινε πέρυσι στο 1ο Spoudase Festival


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τι πραγματικά ισχύει με το GDPR και τι πρέπει να γνωρίζετε

Εκδήλωση του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Παν.Πειραιά στο Spoudase Festival 2018

Φωτογραφικό Αφιέρωμα: Οι δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival

Φωτορεπορτάζ από τις δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival 2018

2ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής και 1ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου: Καθηγητές και μαθητές με μεράκι, φαντασία και όρεξη!

Ένα περίπτερο κόσμημα, χειροποίητο από τους μαθητές και τους καθηγητές του, ποδήλατα από ξύλο και άλλα εκπληκτικά εκθέματα παρουσίασαν τα δύο ΕΠΑΛ στο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της ΓΓ Νέας Γενιάς και Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής!