Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Οδηγός Μεταπτυχιακών για Εκπαιδευτικούς 2018 (Ανανεώνεται)


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιούνιος, 2018 - 09:22 | Στην Κατηγορία:

Τα μεταπτυχιακά για εκπαιδευτικούς 2018

Για άλλη μια χρονιά το alfavita.gr δημιουργεί τον ΟΔΗΓΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ που αφορούν εκπαιδευτικούς ή και απόφοιτους γενικότερα ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών.

Ο χάρτης αυτός που ανανεώνεται συνεχώς περιλαμβάνει μεταπτυχιακά με δίδακτρα αλλά και δωρεάν όπου ιδιαίτερα οι εκπαιδευτικοί και συγκεκριμένα οι αναπληρωτές στο πλαίσιο της αδιοριστίας και του σκληρού ανταγωνισμού των πινάκων επιλέγουν για ισχυροποίηση της εργασιακής τους προοπτικής και διεύρυνση των ακαδημαίκών στους προσόντων.

Ο θεσμός των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και οι πίνακες τους, ωθούν τους ίδιους στην απόκτηση ενός μεταπτυχιακού, ώστε να καταφέρουν να κατοχυρώσουν την θέση τους για πρόσληψη, ενώ οι μόνιμοι για να αναβαθμίζουν την ήδη υπάρχουσα θέση τους.

Τάσεις στα Μεταπτυχιακα που "κερδίζουν" τους εκπαιδευτικούς

Οι τάση που φαίνεται αυτή την περιόδο΄καθώς δεν έχουν αναρτηθεί τα μεταπτυχιακά στην ειδική αγωγή είναι η επιλογή μεταπτυχιακού πάνω στην διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας ή σε μεταπτυχιακό που σχετίζεται με την εκπαιδευτική ηγεσία και διοίκηση τα οποία ισχυροποιούν την θέση των αναπληρωτών στις προσλήψεις και την αγορά εργασίας καθώς και τους εφοδιάζουν με κριτήρια ισχυροποίησης της ήδη υπάρχουσας θέσης τους στον βαθμό που είναι στελέχη εκπαίδευσης, διευθυντές κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΏ

ΕΑΠ

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

- Τέχνες στην Εκπαίδευση​

- Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (MA, 3 Εξάμηνα) - Εξ Αποστάσεως

- Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (MSc, 3 εξάμηνα) Εξ Αποστάσεως

- Εκπαιδευτική Τεχνολογία (MEd, 3 εξάμηνα) - Εξ Αποστάσεως

- Επιστήμες Αγωγής - Μουσική Παιδαγωγική (MEd, 3 εξάμηνα) - Εξ Αποστάσεως

- Επιστήμες Αγωγής - Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση Διδασκαλίας (MEd, 3 εξάμηνα) - Εξ Αποστάσεως

- Εκπαιδευτική Ψυχολογία (MSc, 3 εξάμηνα) - Εξ Αποστάσεως

- Δημόσια Διοίκηση (MPA, 3 Εξάμηνα) - Εξ Αποστάσεως

- Κοινωνική Εργασία (MSc, 3 εξάμηνα) - Εξ Αποστάσεως
 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΕΚΠΑ

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα