Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Έγκριση υπερωριακής απασχόλησης των υπαλλήλων των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιούλιος, 2016 - 14:32 | Στην Κατηγορία:

Δείτε την ΥΑ

Απόφαση 116951/Γ1/15-7-2016 (ΦΕΚ 2252/Β/20-7-2016) του Υπουργείου Παιδείας

Εγκρίνουμε την υπερωριακή απασχόληση πέραν των ωρών της υποχρεωτικής εργασίας, προκειμένου να καλυφθούν εποχιακές, επείγουσες και έκτακτες ανάγκες των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης, Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης).
• Για 2000 διοικητικούς (κλάδων ΠΕ, TE, ΔΕ και ΥΕ) και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς υπαλλήλους, μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ για το χρονικό διάστημα από δημοσίευση της παρούσης έως 31-07-2016 και έως 10 ώρες συνολικά για κάθε υπάλληλο.
• Στους ανωτέρω υπαλλήλους δεν συμπεριλαμβάνονται οι Περιφερειακοί Δ/ντές Εκπαίδευσης.
• Για κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θα εκδίδεται, ανάλογα με τις ανάγκες της, απόφαση συγκρότησης συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης στην οποία θα αναφέρονται οι συμμετέχοντες υπάλληλοι και οι ώρες απασχόλησης για τον καθένα.
• Υπεύθυνος για την παρακολούθηση, τον έλεγχο και την βεβαίωση της υπερωριακής απασχόλησης και του υπερωριακά παρασχεθέντος έργου είναι ο προϊστάμενος της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Η υπουργική απόφαση σε μορφή pdf

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα