Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ο Υπουργός μετέτρεψε το Υπουργείο σε ΕΛΣΤΑΤ και κατηγορεί το 25% των καθηγητών ως ιδιαιτεράκηδες


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017 - 08:21 | Στην Κατηγορία:

Νίκος Παπαχρήστος

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου αυθαιρέτως δήλωσε ότι το 25% των καθηγητών κάνουν ιδιαίτερα στους μαθητές τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γαβρόγλου κάνει δηλώσεις αυτού του είδους. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής είχε δηλώσει ότι το 40% των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα και το 30% των καθηγητών κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στους μαθητές τους.

Είναι απορίας άξιο με ποια στατιστική μέθοδο ο κ. Υπουργός καταλήγει στα συμπεράσματά του , τα οποία κατά κανόνα συκοφαντούν τον κλάδο των εκπαιδευτικών. Ο Υπουργός, που μετέτρεψε το Υπουργείο Παιδείας σε ΕΛΣΤΑΤ, οφείλει να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, που να δικαιώνουν τους ισχυρισμούς του. Το αστείο είναι ότι το Υπουργείο Παιδείας, πριν λίγες μέρες, με εγκάλεσε να λογοδοτήσω στον κλάδο των εκπαιδευτικών, όταν δήλωσα ότι με το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και την προσμέτρηση της προφορικής βαθμολογίας, οι καθηγητές θα δεχθούν αφόρητη πίεση από την κοινωνία για υψηλές βαθμολογίες και θα λυγίσουν και ίσως μια μικρή μερίδα εκπαιδευτικών θελήσει να κερδίσει, υπονοώντας την παροχή ιδιαιτέρων μαθημάτων στους μαθητές τους. Τότε , σύμφωνα με τον κ. Υπουργό ήμουν έκθετος και όφειλα να απολογηθώ.

 

Σήμερα , ο Υπουργός Παιδείας κατηγορεί συλλήβδην τους εκπαιδευτικούς ως «ιδιαιτεράκηδες» , χωρίς μάλιστα να παρουσιάζει κανένα στοιχείο. Νομίζει ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να πλήξει τους εκπαιδευτικούς. Στην πραγματικότητα όμως πλήττεται το δικό του κύρος. Ο κ. Υπουργός είναι παντελώς αναξιόπιστος.

Παπαχρήστος Νίκος Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΛΜΕ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προφυλακιστέος ο Παπαχρήστος για μίζες 750.000 ευρώ

 Προφυλακιστές ο 78χρονος ο Δημήτρης Παπαχρήστος για 750.000 ευρώ μίζα που φέρεται να έδωσε στο Κάντα.

Ο Δημήτρης Παπαχρήστος  είναι εκπρόσωπος γερμανικής εταιρείας και η επίμαχη σύμβαση υπεγράφη το 2011 επί θητείας του Άκη Τσοχατζόπουλου. Κατηγορείται για την υπόθεση  υπόθεση προμήθειας αυτοκινούμενων πυροβόλων όπλων από το υπουργείο Άμυνας.

Συνελήφθη ο Δημ. Παπαχρήστος, εκπρόσωπος της εταιρείας των Leopard

Στην σύλληψη του Δημήτρη Παπαχρήστου προχώρησαν οι Αρχές, ύστερα από το διπλό ένταλμα σύλληψης, που εξέδωσαν η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου σε συνεργασία με τον Ανακριτή Γαβριήλ Μάλλη αναφορικά με την υπόθεση των "ωφέλιμων πληρωμών" για την προμήθεια όπλων και οπλικών συστημάτων, με βάση την απολογία Κάντα.

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος των Νέων Γιώργος Παπαχρήστος

Συνελήφθη το πρωί ο δημοσιογράφος των «Νέων», Γιώργος Παπαχρήστος, στο ξενοδοχείο που διέμενε στα Γιάννενα.