Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ο Κ. Γαβρόγλου παρουσιάζει τις προτάσεις του για τις αλλαγές στα μεταπτυχιακά


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 22:53 | Στην Κατηγορία:

Mεταπτυχιακά

Το Σάββατο ο Κ. Γαβρόγλου θα παρουσιάσει στους πρυτάνεις των πανεπιστημίων τις προτάσεις του για τις αλλαγές στα μεταπτυχιακά. “Τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ θα αποφασίσουν τα ίδια την πορεία των μεταπτυχιακών, την ακαδημαϊκή και την οικονομική, προσέξτε, όμως, σε ένα πλαίσιο που ορίζει η Πολιτεία, πλαίσιο όχι παρεμβατικό, πλαίσιο το οποίο θα καθορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτά τα απαράδεκτα υψηλά δίδακτρα. Δεν είναι σωστό, διότι έχουμε και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που τα απαγορεύει” τόνισε τη Δευτέρα ο υπουργός στη Βουλή, καλώντας οι “παρασπονδίες να ελέγχονται από την κοινωνία”.

Ακόμη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, στόχος είναι στο επόμενο διάστημα να διερευνηθούν ζητήματα που αφορούν τον Ενιαίο Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας, αλλά και το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων (εκκρεμεί ρύθμιση για περίπου 200 τμήματα ΑΕΙ).


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε 6 Προπτυχιακά και 24 Μεταπτυχιακά του ΕΑΠ

Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Φοίτησης σε Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Ποιοτικό και Δωρεάν Μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία

Ποιοτικό και Δωρεάν Μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία

Το ΕΑΠ παρουσιάζει τα νέα του Μεταπτυχιακά αύριο στην Αθήνα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σας προσκαλεί στην παρουσίαση των Νέων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών που θα πραγματοποιηθεί στο Παράρτημα της Αθήνας, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00.

Τα μέλη των Ακαδημαϊκών Επιτροπών Εποπτείας θα παρουσιάσουν αναλυτικά τη δομή και τη διάρθρωση των Νέων  Προγραμμάτων "Δημόσια Ιστορία", "Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία", "Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία", "Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές", "Σύγχρονες Τάσεις στην Ανάλυση και τη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας".