Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νίκος Θεοτοκάς (πρόεδρος ΕΣΥΠ) για Γαβρόγλου: Εργολάβος διαρροών προς τους πρυτάνεις, τους θεσμούς, τον ΟΟΣΑ, τα ΜΜΕ και τις κιτρινοφυλλάδες


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 6 Νοέμβριος, 2016 - 11:39 | Στην Κατηγορία:

Νίκος Θεοτοκάς

Ο καθηγητής και πρόεδρος του ΕΣΥΠ, Νίκος Θεοτοκάς ο οποίος λίγες ημέρες πριν τον ανασχηματισμό είχε στείλει επιστολη διαμαρτυρίας Νίκο Φίλη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook σημείωσε για το νέο Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου πως: 

“Και τώρα που ο εργολάβος των διαρροών προς τους Πρυτάνεις, τους θεσμούς, τον ΟΟΣΑ, τα ΜΜΕ και τις κιτρινοφυλλάδες έγινε υπουργός, ποιος θα αναλάβει τα υδραυλικά του υπουργείου;”.

Στην ερώτηση αναγνώστη του "μήπως μπορείς να μου το κάνεις λιανά? Και μην αρχίσεις τα συνήθη "Δημήτρη μου έξυπνος είσαι καταλαβαίνεις κ.λ.π. κ.λ.π )" Ποιόν ακριβώς εννοείς?"
 ο Νίκος Θεοτοκάς απαντά: "Εννοώ τον αξιότιμο νέο Υπουργό Θρησκευμάτων, Παιδείας [και 'Ερευνας] κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου. Τα realia εν καιρώ..."


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Μέλη του ΕΣΥΠ προς τον Υπουργό Παιδείας: Μας εξαναγκάζετε σε παραίτηση;

Είμαστε και παραμένουμε διακοσμητικοί αναφέρουν σε επιστολή τους

Μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού «διαφωνεί» αλλά... συμμετέχει !

ΤΥΠΟΣ: Ριζοσπάστης

Είναι παλιά η «θεωρία» της άλωσης από τα μέσα, του λεγόμενου εισοδισμού. Παλιά, δοκιμασμένη και αποτυχημένη. Αυτή τη «θεωρία» θυμήθηκε ο καθηγητής του Παντείου και μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού, Νίκος Θεοτοκάς.