το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νέα ενημέρωση ΟΠΣΥΔ για ΑΜΩ/Ωρομίσθιους και ιδιότητα δημοσίου υπαλλήλου (+Σημαντική Διευκρίνιση)


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απρίλιος, 2017 - 13:33 | Στην Κατηγορία:

Νέα ενημέρωση από τον ΟΠΣΥΔ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Νέα ενημέρωση πραγματοποίησε το σύστημα ΟΠΣΥΔ προς τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που πραγματοποιούν τις ατιήσεις τους στο σύστημα έως τις 28 Απριλίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Σχετικά με την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν κατά την παρούσα χρονική στιγμή ως αναπληρωτές στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση πρέπει να συμπληρώνουν στον φάκελο τους το πεδίο Δημόσιος Υπάλληλος το «ΝΑΙ» και κατόπιν στην Υπεύθυνη Δήλωση της αίτησης στο σημείο που αναφέρεται η ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου να επιλέγουν το «ορισμένου χρόνου»."

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Αναπληρωτές πληροφόρησαν πριν λίγη ώρα το alfavita.gr ότι επικοινώνησαν με τον ΟΠΣΥΔ και έλαβαν ενημέρωση πως οι ΑΜΩ δεν δηλώνουν ότι είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΟΔΗΓΟ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα