Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μια ξεχωριστή μέρα στο Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ηλιούπολης με τους παίκτες του ΠΑΟ


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκέμβριος, 2017 - 23:33 | Στην Κατηγορία:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και ευχή όλων μας τέτοιες κινήσεις να γίνονται συχνότερα και χωρίς αφορμές και να ακολουθήσουν πολλές ακόμη."

3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία μια ημέρα υπενθύμισης ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης. Με την αφορμή αυτή η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με τους παίκτες Κέι Σι Ρίβερς, Ματ Λοτζέσκι, Λούκας Λεκαβίτσιους και Κωνσταντίνο Μήτογλου βρέθηκαν κοντά στα παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Ηλιούπολης χαρίζοντας τους δώρα χαμόγελα και αγκαλιές. Μια ξεχωριστή μέρα για όσους είχαν την χαρά να βρiσκονται εκεί.

Η Διευθύντρια του σχολείου κα Φιτσάλη αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε την ΚΑΕ και τους παίκτες έδωσε τον λόγο στα υπέροχα παιδιά του σχολείου που με την σειρά τους μίλησαν με τους παίκτες τους προσκάλεσαν να γνώρισουν και το δικό τους άθλημα το Boccia έπαιξαν μαζί τους και ζήτησαν να δουν λίγο μπασκετ. Τους έδωσαν και υπόγραψαν την μπάλα τους και τους χάρισαν μια αναμνηστική πλακέτα δωρεά του συλλόγου γονέων του σχολείου και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Μέτα την αποχώρηση των παικτών εκτυλίχθηκε η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, όταν μια ομάδα μικρών μαθητών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Ηλιούπολης μετά από συλλογή καπακιών πρόσφεραν σε μια μαθήτρια του σχολείου ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και ευχή όλων μας τέτοιες κινήσεις να γίνονται συχνότερα και χωρίς αφορμές και να ακολουθήσουν πολλές ακόμη.

Δείτε περισσότερα στο specialgoneis.com


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Το 60% των προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή ολοκληρώθηκε - Το 40% τον Νοέμβριο

Διάλογος του ΠΕΣΕΑ με την Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του υπ. Παιδείας

101 προσλήψεις αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και Παράλληλης Στήριξης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2018-2019, προσλαμβάνονται:

Το Νοέμβριο οι προσλήψεις της Ειδικής Αγωγής

Σημαντικά θέματα συζητήθηκαν στη συνάντηση της ΠΕΣΕΑ με τον Διευθυντή Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας