Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κρήτη: Περιστατικό ξυλοδαρμού Μαθηματικό από μαθητή - Χρειάστηκε νοσηλεία


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 7 Δεκέμβριος, 2017 - 09:43 | Στην Κατηγορία:

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο μαθητής από τον ίδιο καθηγητή είχε βαθμολογηθεί με 20

Αριστούχος μαθητής της Β’Λυκείου επιτέθηκε στον καθηγητή του, στο 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στα Περιβόλια, με αποτέλεσμα να του ραγίσει την επιγονατίδα και να χρειαστεί νοσηλεία.

Το περιστατικό συνέβη εν ώρα μαθήματος, όταν ο καθηγητής προσπάθησε να συμμορφώσει τον μαθητή, να επανέλθει στην τάξη, για να συνεχιστεί το μάθημα. Ο μαθητής δεν υπάκουσε και όταν ο καθηγητής πια τού έβαλε τις φωνές, ο μαθητής εξαγριώθηκε σε τέτοιο βαθμό, που σηκώθηκε από τη θέση του και επιτέθηκε στον εκπαιδευτικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr.

Το αποτέλεσμα ήταν να ραγίσει η επιγονατίδα του εκπαιδευτικού και να φέρει γύψο στο πόδι του, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, πρόκειται για μαθητή που αντιμετωπίζει πρόβλημα ως προς τη διαχείριση των συναισθημάτων του και ιδιαίτερα του θυμού του.

Οι νομικές κινήσεις του καθηγητή

Δε θα ασκηθεί μήνυση από τον Μαθηματικό του 1ου ΕΠΑΛ στον μαθητή της Β' Λυκείου, αφού οι γονείς του εφήβου προσκόμισαν γνωμάτευση ειδικού που αναφέρει την κατάσταση του μαθητή και αιτιολογεί τη συμπεριφορά του.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άριστο μαθητή, αφού πέρυσι ο ίδιος Μαθηματικός τον είχε βαθμολογήσει με 20.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα