Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ισότιμα τα πτυχία του ΕΜΠ με Master Ομοταγών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος, 2017 - 11:55 | Στην Κατηγορία:

Πατήστε πάνω στα ενεργά Link

Πιστοποιητικά  ισοτιμίας διπλώματος Ε.Μ.Π. με το Master Ομοταγών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, εκδίδει το Εθνικό  Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Οι ενδιαφερόμενοι   για την έκδοση Πιστοποιητικού ισοτιμίας με Master  θα πρέπει να προσκομίσουν σχετική  αίτηση, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΜΠ

Κατεβάστε εδώ την αίτηση

ΟΔΗΓΟΣ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

180 χρόνια ΕΜΠ - Το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, άλλωστε, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Πολεοδομία-Χωροταξία

Κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΜΠ από φοιτητές

Φοιτητές κατέλαβαν την Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο και του ΕΛΚΕ  σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα που διεξάγουν συμφοιτητές τους για την κατάσταση στις εστίες.

Οι καταληψίες φοιτητές καλούν σε ανοιχτή Συνέλευση κατειλημμένης  Πρυτανείας σήμερα Δευτέρα 27.11.2017 και ώρα 14.30 στο Ισόγειο του κτηρίου Διοίκησης του ΕΜΠ, με κύρια αιτήματα την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των εστιακών και την ελεύθερη πρόσβαση σε σίτιση, στέγαση και μετακινήσεις.

ΣΗΜΜΥ: 100 χρόνια εκπαίδευση και έρευνα στην αιχμή της τεχνολογίας

Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) τουΕΜΠ, μεαφορμήτησυμπλήρωσητων 100 χρόνων λειτουργίας της, διοργανώνει επετειακή εκδήλωση με θέμα “100 χρόνια εκπαίδευση και έρευνα στην αιχμή της τεχνολογίας”, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.